A da li ste se vi građani zapitali kako je soferima koji nisu primili platu vec par mjeseci kako je njima odrzavati svoju prodicu djecu? niste se zapitali kako je soferima koji moraju doci na posao i na teret zivote svih nas sebi na teret moraju trpit omladinu stare da pametuju zapitajte se da li bih vi mogli podnjet ttaj teret !
Izvini, zasto bi mi to trebali da se pitamo? Jesmo li to mi krivi sto oni ne dobijaju plate?? Ako je Vlada kriva, onda nek idu pred zgradu Vlade i nek protestuju, kao sto svi drugi rade, a ne samo jedan dan odluciti da nece da voze. Najlakse je udariti po narodu. Po tudjoj guzici ni 10 batina nije mnogo. I cuj oni trpe omladinu i stare,...... mi trpimo njihove torture. Oni su ti koji se bahato ponasaju prema narodu. X puta sam bila svjedok kad stanu da maltretiraju djevojke koje nemaju kartu. Prema tome, zasto to mi treba da mislimo na njih i njihovu djecu kad ni oni ne brinu za nas. Ova situacija je ocigledan primjer....
@MagyA dok je takav mentalitet kod ovog (zaostalog) naroda, taj se isti narod nema sta zalit na situaciju u drzavi (ekonomiji, politici, kulturi, il bilo gdje drugo). fuj, cuj "boli mene briga sto oni ne primaju platu, ocu da se vozam trajvanom"
Prikaži sve komentare (22)