Sama činjenica da je Milanović porijekom iz Bosne kao i Vučić i da te dvije okupatorske države zadnjih 100 godina nisu imali predsjednika iz svoje države, samu mržnju vuku od domaćih izdajnika, al Bosna je vječna dok su njena djeca njoj vjerna 🇧🇦‼️
halo gnojavi zorangutane, hebo te dodick, tvoj jezik i tvoje fasističko-šovinističke izjave dovešće te da nećeš ti ni Zagrebom moći šetati jer te i tamo većina popljuvala i osudila tvoje lajanje. 18 udruga, veterani rata, intelektualci, profesori, svi te pljuju: Hrvatska profesorica, Vesna Rajnović: - Prekrasno, sad smo uz Ruse glavni saveznici genocidne tvorevine RS! Hvala, predsjedniče, u ime svih žrtava Vukovara, Srebrenice i ostalih stratišta, napisala je Rajnović.
Kakvi su to izljevi mrznje pothurchenih Srba prema Zoranu Milanovicu, to je nevjerojatno. A mrze ga, jer ih je provalio i shvatio njihovu podlu politiku pravljenja lazne gradjasnke drzave, u stvari muslimanske. U toj laznoj gradjanskoj drzavi, Bozic bi bio Kalendar, napadi na krscanske familije bi radili mentalno bolesni ljudi…….. dok u BiH ne bi ostalo manje od 10% krscana.
Prikaži sve komentare (175)