Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milanović, je jednom riječju, shupak. Mi u Bosni lako prepoznajemo shupke i takve ne prihvatamo.
Oh, evo glasnogovornika placenog od Srba i coskastog Covica.
Pa i nismo ga baš mi prepoznali, nego se on sam razotkrio. Ali, kakav god da je, sebi je i svojim Hrvatima je (onima koji ga podržavaju).
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sama činjenica da je Milanović porijekom iz Bosne kao i Vučić i da te dvije okupatorske države zadnjih 100 godina nisu imali predsjednika iz svoje države, samu mržnju vuku od domaćih izdajnika, al Bosna je vječna dok su njena djeca njoj vjerna 🇧🇦‼️
Miran budi posrbljeni Bošnjače
Milanović je podrijetlom iz Imackoga
Nebrinite braćo Bošnjaci naše Hrvatsko cvijeće ovaj ćemo mi ološ od čovjeka uklonit nitko više neće za njeg glasat očigledno podplaćen od Dodika uvukao ga u kriminal iliti narkoman postao cijelu Hrvatsku je zabrinuo
Dodilon ga dobro kupio milion dva eurića u kešu koju kilicu belog nanah zaboravio namjeru raketaša u pokušaju 95 da raketira Zagreb pa mu posta najbolji jaran šta uradi Crni Zoka zadavit će te Hrvati
Treba ga Vlada testirati da ga nisu kakve službe Dodikove uvele u drogeraj jer čovjek više nije normalan nezna više niti šta priča zabrino je cijelu Hrvatsku
Pa nijedan narod nije kriv ako uzmemo pocne rat dogovore se politicari stane rat. Narodi nemaju veze sa ratom. A politicari bar na ovim pròstorima nemaju druge teme osim ratno huckaskih i dobiju glasove na taj nacin iskoristavaju neuk narod. Ali to im jos uvjek pali.
Bajruši jebote.
Milanović je uvjek dobro došao u BiH.U čemu je problem.
Mi takvih kao sto je on imamo i za izvoz koji ce nam k….
Punih 25 godina je BH tužilaštvu trebalo da podigne optužnicu za zločine nad Hrvatima u Križančevu selu. Tamo su za vrijeme potpisanog primirja izmasakrirani Hrvati, od toga 30civila i 30vojnika. NITKO ZA TE ZLOČINE NIJE ODGOVARAO.
Ne miješajte Hrvate sa Milanovićem...niti Bošnjake sa Izetbegovićem...to su SMRADOVI koji bacaju ljagu na časno ime hrvatsko i bošnjačko.Oni će proći i biti zaboravljeni a Hrvata,Bošnjaka kao i časnih Srba će biti...uvijek!!!
Bajruši...ma nije to komentirao Hrvat.
Smrad
Smrad
Da smo složni,jaki,silni i borci neki,od ovakvih nas ne bi doticalo ništa niti bi imao mu.a neko pričati o nama. Ovako poklopi se jer smo svjesni da smo sve naprotiv od ovoga što sam napisao što se dokazalo.x puta. A koga trpimo na vlasti da i ne pričam. I nek jebu ljudi kad imaju koga.
Hrvatska nije drzava
Milanović se samo bori za glasove desničara. To je sasvim legitimno...