Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine sam isao na more u Hrvatsku i vise necu! Od toliko turista Bosanaca,oni se jos nisu udostojili da ubace neki bosanski proizvod u prodavnice ili nedaj boze \"sarajevsko pivo\" u kafane.Jedino sto sam vidio íz Bosne u radnji je \"Sarajevski kiseljak\" ali i to zato sto su gazde VELIKI HRVATI tako da im na sajtu nema uopste Bosanskog jezika iako zive i rade u zemlji Bosni! Dakle u Hrvatskoj nigdje neces popiti \"Sarajevsko pivo\" ili naci bilo sta iz Bosne! A u Bosni sve krcato hrvatsko-srpskim proizvodima!svaka kafana ima \"karlovacko\" a u Sarajevu nigdje u kafani domace TUZLANSKO!!! Halo medvjedi probudite se!!
kupujte domace,tako obezbjedjujete radna mjesta i hljeb bosanskim porodicama i djeci! Kupujte srpsko-hrvatsko-pomazete dusmanina! Na more u Tursku!
Servia ,Hrvatska Slovenija... Ne kupujte Serviansko-Hrvatske proizvode -oni zele da podjele Bosnu! Direktno ekonomski pomazete dusmane koji ce nas sve pobiti i rastjerati!