Jerko Ivanković - Lijanović
0
Problemi za bh. izvoznike ulaskom Hrvatske u EU
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi se on brinuo da to nece uzdrmati njegov biznis... covjeka koji je domacu proizvodnju htjeo zastiti na nacin da se suhomesnati proizvodi mogu kupovati samo od njega :)
koji fakultet on ima zavrsen?
u fildzan cemo vas satjerati jadovi jedni cim udjemo u EU. Pozdrav iz Livna!
Boze dragi, kako su u ovoj drzavi svi koji dodju na vlast nesposobni.
Neznamo ni izvoziti sol cijeloj evropi kad zime dodju nemilosno i zapad place za tim dobrom. Sta ima ovaj uopste govorit o probijanju u nova trzista svasta. prozirno
Ovi Lijanovici su jedni od najvecih lopina u drzavi,sad se kao brine za domacu proizvodnju i privredu,a do prije par godina uvozio je i zvozio kako je htio,a da ne spominjem par mil. € za koju je ostetio drzavu ne plativsi poreze,carine i slicno. Tko o cemu ku.rva o postenju!