Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vraća se vrijeme Maove 'kulturne revolucije'.. Mada iz perspektive današnje mladeži koja visi po cjeli dan na internetu i nema pojma o životu, 2-3 godine rada u poljoprivredi i nije loša ideja.
I ovi ce da vladaju svijetom? 🤣🤣🤣
mah, ja kad sam zavrsio skolu trazio posao nigdje nisam mogao naci, to su bila ona gurava vremena kad je plata pocetna bila 400km i kad je dobiti posao bila prava sreca, otisao na biro kazu nemas pravo ni na zdravstveno, udri radi godinama privatno sa burazom, cisto da imas nekog kesa, ev ni danas dan nikad nisam u firmi bio, sad se moze naci al sad mi se ne ide, sad radim sam kao elektricar al nemas nista ni staza, ni zdravstvenog, zadnji put kad sam bio kod doktora plati sve u punoj cijeni.
ma sta je to, 4 familije bez posla.
Oni bez Anerike su niko i nista.. Amerika ako prenese proizvodnju u Indiju gotovi su kao sto polako i rade Cisco, Microsoft itd. Sve su im resurse prirodne Amerikanci isisali.. jedino sta njima predosta je jeste da zarate sa Rusima oko sibira. Vala puno i kradu tehnologije firme im dadnu da prave za njih on napravi nekakvu Kia ili slicno.
Bice posla u vojsci uskoro
A jel ima hrane?
11 miliona nezaposlenih a njih Ima miliardu ipo. Uopste nije Puno nezaposlenih.
Grozno se osjećam ali moram otipkati. Današnjoj mladosti bi koja godina na selu da osjete kako je raditi i zaraditi kao seljak i ustajati se u 6 ujutro ne gledajući je li bajram, uskrs, božić, maj bi dobro došla. Isto vratiti vojni rok da moraju biti barem 500 kilometara od kuće minimalno 6 mjeseci.
Logicno da se grozno osjecas kad nemas mozga u glavi da zavrsis skolu i da naucis vjestine da bi radio bolji posao pa moras svaki dan na selu rintat ko crnac. Ko nema u glavi ima u rukama i nogama. Neces ti ni mene ni moju djecu forsirat na vojni rok. Popisam se i na drzavu i na vojni rok.
Najbolje bi bilo da prodjemo i kroz rat, i da neko i pogine samo kako bi mi osjetili kako je vama bilo. Jer je itekako bitno samo da mi vidimo kroz šta ste vi prošli.
Ovaj aman ko Mugabe daje ljudima farme a ne znaju kako da rade tu e haj baš da vidimo
Nešto ne štima: izgradili grad da privuku mlade, a sada ih tjeraju na selo! Niđe veze!!!
Rast svjetske ekonomije u 2023, ocekuje se samo na racun Kine, ostali su u minusu. Prosjecna plata, 1300 eur/netto.
Pa naravno zato sto svi zele da budu menadzeri, specijalisti i sl ... svima im je ispod casti zasukati rukave i zaraditi pare ... ne samo kinezima!
Svi magistri menadzmenta hahaha
Treba nekako spriječiti da jedna država može postati svjetska sila u oružju i ekonomskoj moći ako im je narod kao u Kini ili Indiji na granici prezivljavanja.
Da ih nije savjetovao Zlatko Lagumdzija njihov prijatelj😂
Samo da se javim u vezi Hadžijinog sponzorisanog posta. Hadžija hakur*ino jedna. :)
Nek povecaju plate pa ce raditi
Nasa vlast hoce da nas protjera iz drzave...Nacional fasisticku vlast imamo, Vidi samo borbe koliko SDA voli vlast, kako i gdje jos mozes biti doktor ili zaposlen sa kupljenom diplomom, imati vlastitto pravosudze i utjerivace dugova.......