Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da osiguravajuće kuće manipulišu informacijama i ovo je usmjereno na smanjenje njihovih SUPER PROFITA,a ne na teret osiguranika kako oni kažu.
Debili vladaju... Samo gule, zato Molim Vas sve da varate ovu državu gdje god stignete... Zabi NJOJ, ne brine i ne voli ona nas, pa neću ni ja nju !
americki kongres stvori uslove da amerika zaradi 100 dolara a oni uzmu sebi 0.50 centi kroz te razne marifetluke. kod nas politicka bagra stvori uslove da sve sto se zaradi ide njima u dzepove a obicnim gradjanima ostane 10 centi na zaradjeni dolar
...dynacorp, blackwater, lockheed martin...firme čiji upravni odbori kreiraju globalna dešavanja...
...ljubazno molim trokonfesionalnu kriminalno-zločinačku organizaciju da nam konačno oporezuje i vazduh...yebiga, raspustili smo se, udišemo havu, k'o da nam je bogom data...
@commi.original Jutro!
@turčin ...sabahajrullah !
Nameti, nameti, nameti i samo nameti! Da li neko razmišlja o povećanju minimalne bruto satnice i povećanju kupovne moći građana, kako bismo mogli servisirati sve postojeće i ko zna koje nove namete!? P.S. Kako perfidan način punjenja budžeta, usvaja se Zakona o požaru i vatrogastvu, kroz koji se elegantno i suptilno provlači odredba, koja povlači između ostalog i poskupljenje obaveznog osiguranja od automobilske odgovornosti!
P.S. Sjetimo se Senatorice Mikulski (SAD), koja je radila na izradi nacrta nadopune rezolucije H.R.933, odnosno dijela koji federalnim sudovima ukida ovlasti nad slučajevima u kojima su se trebali izjasniti o zakonitosti GMO i GE, a sve pod lobijem firme Monsanto. Znate šta su odgovorili zastupnici Demokratske stranke, koji su glasali za Zakon: "..tvrde kako nisu znali da je dodan sporni dio koji legalizira tako delikatno pitanje, a senatorica Mikulski se brani kako ona nije unijela nikakve promjene u nacrt dok se nalazio u njenom uredu." Naši zastupnici odlično prepisuju manire, zapadnim im uzora, svi nešto usvajaju, a kao niko ne zna šta je usvojeno..
@turčin ...monsanto "suptilno" radi na regulisanju / kontroli porasta svjetske populacije...dr. mengele, suštinski...a američki senat je štala političkih grla...uđeš, izabereš, "rečeš" šta će pričat', na izlazu platiš...bez fiskalnog računa :)...pogledaj kako je bedžet pakoli to činio...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)