Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kriva odlazeca americka administracija...
i politicko sarajevo, nemoj zaboraviti. viskovic bi jos iz pozadine dobacio "i federacija, i federacija". mada je laktaski kloc u sirenju mrznje otisao dalje, sad sve cesce u negativnom kontekstu pominje i optuzuje komplet bosnjake...
Ma moraš šutit tamam da poskupi 100% .Sve se ide na nekakav strah i prijetnje ,a ko fol demokratija.Ovo se zove EJL(entitet jednog lica)
U RS je nakon poskupljenja skuplja tarifa 9.57 pf/kWh + PDV. U Federaciji od oko 14 pa do 24 pf/kWh.
Političko Sarajevo sve je krivo. Mi moramo mi želimo mi imamo mi smo bolji
Dobro jutro džezeri ....
u federaciji bi trebali smanjiti cijene..
Sve je bolje i struju poskupiti nego da Dodikov sin postane narkoman a pare od struje ce se po zakonu poslovanja izmedzu kompanina iz Elektrprivrede RS prebaciti na Prointer
Pocrkajtr svi u bih pozdrav iz holandije
@potencijal iz kojeg si sela?kolika ti je lopata u Holandiji
Sve Saraj'vo krivo.
Krivo politicko Sarajevo... kme kme
Wowww omg omg
Republika Srpska je bila jača dok je SDS vladao njome..
Republika Srpska i Njena ekeltroprivreda su napravili dva najduza Tunel u ovom dijelu Evrope , 2012 Tunel Fatnica -Bileca 15 kilometara , i trenutno se gradi Nevesinje - Dabar 12 kilometara . Prokopano 8 kilometara . Iza nas Tunel kroz Alpe i Metro Budimpesta i Istambul . CESTITAJTE SLOBODNO.
@gooUser1566508010 cestitam ti sto nemate sta jesti i ostajete bez para. Krezubo genocidaska sirotinja 👍
U Istocnoj Hercegovini su posebna bijeda , eno kopaju tunele i jedu zemlju , pojeli 15 + 12 = 27 kilometara zemlje .
Inace poskupila je sa 25 na 30 i to samo za privredu ,dok je u federaciji cijena 55 e.
To vam je cijena srbovanja, ovo je jedini nacin da se iz svake kuce u RS uzme koji dinar, sto bi reklo zavuce ruka sirotinji u dzep. , ipak Mile treba da se voza Helikopterom a i Igor nece valjda da se pati...a to sve kosta!