Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrtim ove fotografije i dvije me prepadose - prvo gradonacelnica i taj osmijeh, a onda ono dijete na tuti - Uk Nihad. I sta se slavi - kako je predratni konobar dosao u posjed hotela - prvo Evrope, pa Holideja -povezani i sa Bakirom i sa SDP-om. Niko ne pita o porijeklu novca - ja mislim da samo vlasnik ima razloga za slavlje i za dalju kupovinu uticaja.
Snas‘o se? Sto nismo ti i ja 😌
Bolje i on nego onaj bordel i silna droga po hotelu koja se dilala prije 10tak godina, ne rise. Ne branim Bajrovića, ali bar je uložio koliko toliko i hotel je sačuvan i obnovljen!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vise nije Holiday Inn jer su idioti izgubili licencu. Sada su samo Holiday i neka slave (kako li su došli do prvih para, zna li se šta???)… Hahah
Ti i ja isli u skolu a neko svercovo slepere cigara. mozemo nabiti diplome u dupe
Sto bi placo licencu za svoj hotel ? Jel ti kupujes licencu sporet kod kuce?
Belmina usvoji me
slika 10 i 15:" ja! uspjele smo" a bogami i jesu.
Важна установа. Ту се једна "нација"родила.
Hotel zapušten, starog profesionalnog osoblja više nema. sa obnovom soba se stalo na pola (točnije, na trećini) puta, a ofucane drvene obloge konferencijske dvorane skrivene ružnim zastorima. Rad Safeta Zeca odvaljen i ukraden. Vlasniku je interesantnije od hotela bilo da se izgradi multipleks i samoposluga.
Da li ste znali da se hotel Holidaj inn prvo zvao hotel Sarajevo.
Firma je bila HTP Sarajevo.
Prije 40 godina sam posjećivao Holiday inn hotel u Sarajevu i bio vrh vrhova na našem prostoru Od 2016 sam nekoliko puta bio gost i nije ni blizu kakvog ga poznajem. Garaža je kao tunel . Sobe su ruina . Doručak je odličan ali restoran je ofucan. U lobiju nema se što vidjeti. Lift samo jedan radi . Šteta za onakav hotel kakvog sam ga poznavao
Nije Holiday In vec Halida in
jad i bijeda nekadašnje komunističke elite koja plače jer je tada samo njima bilo dobro
Ostao samo šljam, sva dobra raja davno otišla!!!
nek si ti otišao 95 sa wc školjkom pa pravac Pale
Vise ce para potrosit na obiljezavanje 40.godina ZOI nego sto je potroseno na samu organizaciju igara
Tuga cemer i jad...
Na toliko slika, ja prepoznao samo Banjaminu Karic.
Ne zivi se od proslosti. Mi se samo i stalno vracamo u proslost.
Fizionomije govore sve.
Mjesto gdje je izmisljena nacija bosnjo