Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka bas mi je drago zbog Binga, nabili su cijene nenormalne. Za par godina nece biti najjaci lanat trgovina. Zivi bili, pa vidjeli. Treba doci jos Hoffer, koji ima svoj telekom, npr imaju ponude od 7 8 eura na mjesec besplatne pozive prema svim brojevima i 100GB saobracaja.
Cim si tako dobro upucen u Hofer, mora da si iz dijaspore. Pa ako je tako, tebi onda Bingove cijene ne bi trebale predstavljati problem, ha ja. U ostalom, daj Boze da Lidl podrzi domace proizvode kao npr. grcki Lidl...
Lidl je obični granap sa 12 artikala za Bingo jedino će napraviti konkurenciju Konzumu i Merkatoru koji i onako jedva posluju osim gdje su Bošnjaci katolici u većini. Puno ljudi misli da je Lidl nešto posebno ali ko je jednom bio zna šta je a pogotovo vlasnici jevreji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka jos konkurencije Bingu. Malo su se osilili
Боже сачувај па има ли ико овдје нормалан да схвати како странац на крају године сву зараду а након што плати порез на добит - износи ван!? Нема улагања добити у БиХ. Већ у Њемачку! Боже спаси какав мутави народ овдје живи!
Pa ja to pričam ljudima već 10 godina, a oni bleje u mene k'o telad. BiH će u EU onda, kad bude imala privatizirano sve što je neko zamislio, kad poljoprivreda bude uništena i kad budemo imali Hofer, Lidl i Špar kao vodeće prehrambene trgovine. Kad litra goriva bude 1.5EUR, kutija cigareta 5EUR, kad se ograniči proizvodnja alkohola na 50l godišnje i kad ne budeš više mogao kupovati suho meso na pijaci zamotano u masni bijeli papir.
Vlasnik binga je od dobiti kupio kuce i stanove u Dubai-u. Ne vidim apsolutno nikakvu razliku vezano za dobit. Svaki vlasnik svojundobit uzima sebi. Druga je stvar da bi trebalo biti sto vise domacih proizvoda u tim trznim centrima! A dobit je dobit i niko ne ulaze dobit, negi dize kredit kako bi ulagao!
A vise kao da se otvara me znam sta , vec 2-3 godine se trabunja o ovom.
otici ce oni od nas.. jos nisu svjesni kakva smo stoka :)
Hoće li Lidl otvoriti benzinsku pumpu??
Lidl priča je prije pokrenuta u živinicama ali neko traži procenat da izvodi radove pa sve stoji i dalje. Isti slučaj kao i zaobilaznica oko Živinica. Tajkuni bliski vlastima rak rana.
A jest vam Gračanica trn u oku nevjerovatno hahahaha, ko ne zna Gračanica u krugu od 1km ima 6 velikih tržnih objekata što je jedinstven slučaj u čitavoj BiH, umjesto da pohvalite ovakav napredak vi je poredite sa nekim gradovima koji imaju daleko manje razvijene trgovačke lance...
Ovako se gradi i bazen u mostaru
Mnogi ovdje pišu da je vlasnik Lidl-a jevrej. Međutim,to nije istina. Dieter Schwarz (vlasnik i osnivač Lidl-a) je evanđelista tj. kršćan. Nikakve veze nema sa Izraelom.
Bingo na Aparatima
u Lidlu će biti nažalost većinom proizvodi stranog porijekla. Prednost će biti na strani prodajnog lanca u kojem će priliku imati domaći proizvođači sa svojim proizvodima.
kave Bingo ima hipermarkete ovo što gledam na ovoj slici je obica prodavnica hahahaha
Moje pare jevrejima neće tako da mi ništa ne znači ton sa Lidlom.
Bingo je rols rojs za lidl
Lidl je obični granap sa 12 artikala za Bingo jedino će napraviti konkurenciju Konzumu i Merkatoru koji i onako jedva posluju osim gdje su Bošnjaci katolici u većini.
SAMO JAKO.