Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza jel to japanac traži povećanje prodaje za još 1000% ili te tjera da učiš japanski...pozelenio si buraz...haj bolan ne sekiraj se, tjeraj ga u Kinu odakle je i došao :)
Ma Mirza je legenda, još malo i zvaće ga u Japan da im bude CEO :D
Kinezi mrsh u Japan svi !!!
Odkad nisam cuo za minoltu a kod nas zauzimaju cak 60% trzista!
hahahahaha nisam nikadradio oko tih stvari pa ni u dokument servisu, mozda je on bolje upucen u xerox masine ali ako se nesto ne zna ili ne moze onda se to i kaze, bar po momo misljenju, sto se tice prodaje oni su vise orijentisani prodaji nego iznajmljivanju pogotovu jer te kod iznajmljivanja vezu duzinom iznajmljivanja tj ugovore sklapaju na 3 godine koliko sam upoznat. sve u svemu ne bi polemisao dalje teme, sto sam napisao iz licnog je iskustva i sad me ni smrtna kazna ne moze natjerati vise da kupim ista od njih. Znam im servisere bolje nego gospodin direktor.
Aj hejt japan end caina
kako ih nije stid ovo napisati, neka mi neko prvo objasni 60% pa 100% a nakon svega ako ste bez ikakvih problema a imate viska nekih hiljada onda odete u konika minoltu bh gdje ce Vas primiti sa jednom pocetnom arogancijom pa Vam onda pricati razne price i ponasati se prema Vama kao da Vi morate da samo tu kupite masinu. E tu nastaje bolji dio. Naime masina radi jedan period super ali nakon odredjenog broja kopija pocet cete da upoznavate jednog po jednog servisera koji ne znaju bas najbolje da rade svoj posao dok ne dodjete do velikog sefa servisa gospodina Edina Smajlovica koji ce se prema Vama ponasati da ste vi krivi za sve i iznalaziti sve i moguce i nemoguce razloge samo ne taj da oni NE ZNAJU i da su pretezno presli iz Document servisa koji je radio Xerox-a u ovu VELIKU firmu. Pa ako imate viska para i bez problema slobodno kupite ili se raspitajte okolo kavi su i kako se odnose prema svojim kupcima.
Pa fino ti piše: multifunkcionala 60%, Color Digitala 100%. P.S. Da nisi i ti radio za DS? :D:D:D
@sokol974 Da te pitam još nešto - ja sam čuo da u Konica Minolti uglavnom rentaju mašine i da izbjegavaju prodaju. Plus - jesi li siguran za Edu Smajovića da ne zna ništa - pa i u Dokument Servisu je bio nakav šef...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)