Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale za ASA PREVENT da im dragi Allah da sve najbolje...
Ne vjerujem da im on moze ista dati
Konacno da se malo i u krajinu ulaze. Nadam se isto ovako da cemo cuti i za Sanu i Bihac i uskoro da se krene sa brzom cestom.
tako je. samo proizvodnja i industrija. manite se bakirove filozofije o turizmu za arape od toga ne mogu zivjeti daleko jace destinacije ili trgovine koja samo ispumpava pare .
Svaka cast!!
da ne bi krajina slučajno glasala za babine
Jel ima neko informaciju kada bi trebala poceti proizvodnja,inace odlicna vijest,samo ovako drzava moze naprijed,punjenje drzavne kase,razvoj ostalih djelatnosti,jednostavno svi imaju koristi. Samo naprijed Prevent.
Svaka cast za gospodu iz ASA Prevent
Neka se samo radi.
Trebaju i DI Sanica otkupiti!
Super vijest :) Napokon pozitiva za procitati.
"U Preventu su već počeli sprovoditi neke elemente iz ugovora i sve ono što je od njih traženo. Kroz ovu investiciju trebalo bi biti uposleno 110 ljudi, a planira se proizvoditi namještaj i stolice. Jedna kompletna fabrika iz Njemačke prelazi u Ključ, a neki radnici su već krenuli na obuku" Šta znači ovo, da su zaključili posao prije potpisivanja ugovora i da se već znalo da će neka fabrika iz Njemačke ući u posao?
@Hipoteza procitaj malo bolje, kupili fabriku u njemackoj pa u kljucu pa ljudi sad idu na obuku...
ovo su uvijek lijepe vijesti za procitati, zelim puno uspjeha