Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijela EU u energetskom škripcu a nama bi da gase termoelektrane. A kada ih pogasimo onda šta dalje? Uvozit ćemo superskupu struju od nuklearki iz EU. Baš će se BH penzići obradovati kada im račun za struju od 60-80 KM naraste na 180 - 230 KM. Imal iko u ovoj državi da kaže tim inostranim smećarima da ohyebu od nas i da nas ostave na miru???
Kada sam pročitao da će cijena struje u velikoj mjeri spustiti do 2028. godine, prestao čitati. EU lagano uvodi zabranu neelektričnim automobilima, pa će se preko noći puniti na solarnu energiju?
I tu prvu treba srusiti
Kad ce onda aerodrom u Trebinju ublehasi 😜
Oj Trebinje kad me vidis … me
Kopaj.Mile je rekao,šta ima neko da blokira,ako treba pravićemo i Gacko 3,4,5.....ne može nam niko ništa.
Kako kome. Čamparama vjerujem da je isplativ.
ISPLATIVOST JE U PRANJU NARODNIH PARA - ko još priča o cijeni prozvodnji struje i o tome što će biti za par godina
Ovi sto su pro gacko i termoelektane nemaju blage veze. Probaj zivjeti u tuzli kaknju ili gacku pored ili ublizini elektrane. Zivi karcinom. Gdje ima vise raka nego u Tuzli. U gacku se bune jer je sve od pepela, nisu u stanju staviti ni najobicnje filtere profieri odnosno mafija.
Zajebi to. Treba struja nama u Fojnici
EU ide u energetsku tranziciju, a mi polišavamo graditi termoelektrane.
Zašto TE Gacko na vrhu ima šahovnicu??????
U slucaju sudra sa avionom i drugim malim letjelicama vidi se bolje. Ns cim dosta visokim dimljacima stave se zmigajuca svijetla ko na visikim neboderima iz istog razloga.
Bitno je tendere podjelit a fukaru naložit !!!