Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ćumura, guma, starih deka, to ložiti a ne plaćamo državi ništa juhuuu pa nek nabijaju cijene svojoj mami
Inverter klima, struja a nek ovi MOPOLISTI plinari propadnu kod nas , zaslužuju propasti i da se smijemo kad budu stavljali ključ u bravu
hahaha cumur duplo skuplji od plina pajdo ogrijat ces se ono bas. 258 KM je tona uglja ako ga nadjes uopste, za zimu ti treba minimum 5-6 tona sto znaci 1500 KM lagano u kesu odmah dajes i to pred zimu mora biti spremno. Pelet bez 3000 KM nema grijanja, zasto onda u KS ovi sto se griju na plin toliko kukaju kada je to jeftino za sve ostale koliko placaju. A tu ne racunamo uopste rad ciscenje peci, lozenje svakodnevno sto vam niko ne placa sami radite.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kod nas su cijene ko da nam je prosječna plata 5000KM, a ne 800KM(najčešća).
BH TELEKOM pun uhljeba placa privatnim firmama call centrima vec 15 godina da rade njihov poso..da odgovaraju na upite korisnika.
I elektroprivreda BiH 4500 zaposlenih u Sarajevu, a niko ništa ne radi, samo stranački, za kopir aparatom 4 žene, prestrašno. A da nepričamo oko 5000 vjećnika, ministara, političara koje se plaćaju iz našeg džepa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato ima pojeftino starih cipeletina,ormara,plakara...
Otkako je Trojka zavladala,sve troduplo poskupilo.
Najskuplje je grijati se na drva,kod ''Drvosječe'' metar drva 165KM
To je nama troljka dala. Da ćemo i mi njima na izborima. Možda i prije.
Sto se ne bunite za cijene gasa i centralnog grijanja? RAD prvi put nakon 1997. g. bi trebao da povisi cijene na 75% i tu je frka, ali kada se uzme da subplin i centralno grijanje poskupili 100% u 2 godine onda to nije frka. 75% poskupljene RAD-a se odnosi na cijene od cca 7KM po domacinstvu, dok su cijene plina i centralnog grijanja 100% a to znaci da su racuni sada 300KM umjesto 150KM (plin) i 180KM umjesto 90KM (centralno) plus pausal.
Radije cu platiti vise, nego se natezati sa dostavljacima drva kada zakinu za kolicinu, pa ta drva prenijeti i poslagati, pa opet donositi do peci zimi, a da ne pricam o prljavstini i dimu. Ovako sam barem rahat. E jedino ako ga ukinu, tada mogu mahati usima 😁
Kad se sve sabere i oduzme najisplativij je plin, ako uzmemo da je struja skupa kao đavo a metar drva 155km a grijes jednu sobu pelet da negovorimo
Slava Ukrajini :) I bosanac mora da plati "porez na budale" , ne može sve njemačka, švedska...i ostali dio evrope. Ajde malo guze , ajde...ko onomad za respiratore, samo sada pakovanje ima ljepši celofan i mašnu. Nemam pojam jesam rekao Slava ukrajini :)
Samo gume, ulje i ostalo dimne lozit.450 km svaki racun ko da grijem mahalu.
Konvektor Tito
Tip postao sarajevski Dodik svaki dan a klixu
.ebo vas više olin... šta je sa nama ostalima... pelet,struja... nikad nikakvih subvencija.
Becarevic umjesto vegete,soli,bibera i paprike.
ugasiti bh gas i sarajevo gas .
Opet jeftinije od peleta.... mada sam ubacio inverter klimu koja je na kraju mnogo jeftiniji izbor od oba enegenta.