Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
propali dabogda koliko ste nabili cjene rođene Sarajlije ne mogu na Jahorinu da skijaju koliko je skupo .... koliko si se samo ti nakro i kolika ti je kućerina kod Pala .... propali daboga....lopurde jedne...unisticete planinu svojim lopovlukom.
"Rođene Sarajlije" kao referentna grupa :)
kao neki mitski narod sto treba da obozavamo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa hvalio si se prije pola godine da ste top. Ovo si tu ovi novi manageri. Uzmu ekstra plate, pričaju selamete i kad dođu do zida kuku lele.Drzavo pomozi.
Ma zakon o sprecavanju pranja para uradio svoje
ma nije vala realno apartman na Bjelašnici 2-3 stoje noć daj ba nismo švica, umjesto da puste na nekih 70-80 marki bilo bi popunjeno vazda,ali jok to je taj mozak bolje dvije noći po 200 nego deset noći po 80 a Jahorina vjerovatno ista priča
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto se istocnjaci upalise na ovo rodjene sarajlije. Pa jos prije rata vam je bila fantastika topla voda iz duvara. Poderali rodni list, nece niko u rodnu grudu.
ova dijaspora sve unistiava
Lako rjesivo! Vlada RS da ubaci jedno 200 miliona KM i sve radi!
Kakav ublehaš, pa on je sve to iscenirao, otjerao Sarajlije skupim cijenama i sad kad je sve upropastio, vracaj cijene!
od kako su uveli onaj porez na snijeg, snijeg odlucio prestati padati
Hahahahahahahahaha
Cijene kao da si otisao u Dubai a ne na Jahorinu
Eto ti tvog elitnog turizma! Namjerno ste cijenama istisnuli normalnog čovjeka sa planine, sad sami krpite svoje dugove!
Pa kako si ti kretenuo dosa za direktora cijene su i otisle u PM, sad valja kredite placati, a love se nema. Neces ti jos dugo gore, nego podviti rep i noga za Srbiju.
Obzirom da u RSu vlada strahovlada, dobro pa je smio i da kaže pravo stanje stvari. Na Jahorinu ne idem već nekoliko godina samo zbog cijena. Vidi se napredak, uloženo je ali ne moze se investicija vratiti za par godina visokim cijenama i mislim da na ovim prostorima nema dovoljno klijentele kakvu oni žele. Oni koji imaju te pare idu u Italiju na skijanje. Ovdje za 10 godina neće više biti snjega nikako, zime su sve toplije, bolje ulagati u ljetni turizam kao Slovenci što ulažu.
Pare su se oprale, idemo dalje
Sada će Orban pomoći nebrini puno.
J..o te Duduk kad te pogledam pobjegaobi ne sa Jahorine nego iz Bosne.
Tako vam i treba, sramotne cijene stvarno !
Ne obilazim Planine zimi nit cu ih obilaziti upravo zbog cijena ljeti odem do Igmana vise puta rostilj druzenje a Zimi neka im stoji prazno svakako sve krimosi pokupovali