Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ugasiti ovu bosansku kompaniju.Imamo Srpsku.Sve je to nase...
sta je to vase? nemoj da ti posaljem tatu arapa da ti objasni cije je
posalji mi bulu,da se prisjeti karanja devedesetih
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jeste vise dosadni s Air Serbia, pa svaki dan neki clanak o njima, ko da su izmislili letenje i avione.....
Da ih svaki dan reklamirate necu letjeti sa cetnicima
Sto se mene tice, sa air cetnicima,nikad necu letjeti, pa makar i za djaba
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako li će moci srbi sjediti u avionu kupljenom od muslimanskih para!
Nisam lud i sijesti u AIR GENOCID.
Ma i kad se to zanemari, naravno vecina Bosnjaka i Hrvata to apsolutno nece zanemariti, ali da vidim tog koji ce letjeti sa kompanijom, pilotima i osobljem ciji su se avioni prije par mjeseci raspadali u zraku.
Što se tiče otvaranja leta prema Banjoj Luci, to je kratkoročno, jer Banja Luka nema dovoljan kapacitet putnika. Osim toga, naši ljudi nemaju naviku da putuju avionima, a s druge strane, samo 100 kilometara od Banje Luke, u Zagrebu, imate veliki međunarodni aerodrom odakle možete letjeti bilo gdje. Air Serbia bi trebala da vozi putnike iz Banje Luke u Beograd, pa tek otud u svijet. Sta je ovaj ovde rekao? Pa zar nece Air Serbia prvo voditi putnike iz Bl u Bg pa onda dalje? Do ZG aerodroma je 200km i jedna granica, i ne moze se porediti kad do Bl aerodroma je 15 km autoputa iz centra grada, sto se predje za 10-15 minuta i kad ides do Zagreba, gdje ces s autom, ako imas raniji let moras doci pa prespavati, platiti hotel itd. Evo recimo, trenutno je karta iz BL do Moskve 200eur, a stize se za 4 sata ukupno. A kad bih isao iz Zg, moras krenuti 3 sata ranije,voziti 200 km,cekati na granici, platiti putarinu, ostaviti auto na parkingu koji kosta 3kn po satu i onda letiti za za Frankfurt p
Nije fora otici, for je doci i otici jarane. Nema Bluka kapaciteta za jednu sedmicnu liniju kao supku Europe. Djaba vasceli velikosrbizam, kad se ne isplati, onda se ne isplati. Najbolje je bilo Etihadu da je kupio Air Bosnu, prebacio regionalno sjediste u Sarajevo kao Aljazeera i onda laganice piciti sa letovima Frankfurt - Sarajevo, Stutgart-Sarajevo, Baden Baden - Sarajevo, Bazel-Sarajevo itd itd, pa malo do Dubrovnika, Zadra, Splita i Rijeke iz Europe i tako to. 'ta ce Air Cetnik, ko ce s njim letjeti izvan pasaluka? Totalni promasaj i kolaps. Ako su vec u Etihadu zeljeli praviti novi JAT, onda nisu smjeli dati ime Air Pasaluk i nisu smjeli imati regionalnu centralu u supku Europe. Sorry Arapi, vidi se da ste i dalje blesavi i da bacate pare. Osim toga, Srbin niti zna, niti hoce da radi.
"......Omer Kulić iz Ministarstva saobraćaja i komunikacija BiH, bivši direktor Air Bosna i pilot prvog predsjednika BiH Alije Izetbegovića,..........." Sve kvalifikacije,bolja od bolje. Pomenuti Gospodin bi morao sam sebe da upita koliko je on kriv za stanje u kome je BiH avijacija. Zasto je napustio ili bio otpusten iz Air BiH? Draga Gospodo,Turk Hava je tri godine najuspjesnija aviokompanija u Evropi. Samo ludak je mogao propustiti sansu da bude u drustvu sa njima. Imali smo sansu da mi budemo najjaci Avioprevoznici uRegiji,pa da iz Istambula punimo avione THY koji lete za dalje svjetske destinacije. Ali,gore pomenuti Gospodin je imao druge preokupacije kao sto su inspektorati,Fakulteti,letenje za profitabilne Cargo i Post kompanije,da kupuje privatne avione i Tom prilikom zaradi,ne male sume, itd.itd.
Kolko je Klix dobio para da reklamira ovo srbadijsko divljanje po nebu :D
ma nisu morali dobiti pare. Njima je licno zadovoljstvo a reklamiraju svetosavsko smece
da
Svaka cast i srecno najboljoj aviokompaniji na Balkanu!
"Avioprevoznici sa područja bivše Jugoslavije morali bi da se povežu i osnuju zajedničku kompaniju ako žele da prežive" Berze sa područja bivše Jugoslavije isto tako. Kompletna ekonomija takođe.. Ali bilo je bitno da se podijelimo.. to je bilo bitno, sunce li im ..... glupo, svima koji su navijali za to.. kao da se živi od imena i prezimena..
Pa Srbi nisu htjeli da se djele,ovi sto su htjeli sad ce polako poceti da snose posledice tog svog nacionalizma i mrznje.Polako ali sigurno Srbi isplivavaju kao regionalne tate sto je i logicno,ovi ostalim ostaje da se prekontaju dali im je bilo bolje kao ravnopravnim clanovima neke zajednice ili ovo sto ih uskoro ceka.
Znaš šta Vuče... Svima koji su rušili moju zemlju Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju, radi lične promocije, krađe i uspostavljanja etničkih torova u kojima će raditi šta hoće bez sankcija, od srca želim sve najgore. Al' svima! Privatizacija je devastirala sve ekonomije bivših šest baklji. Svi životarimo gledajući korumpirane vlasti i svima je mnooooogo lošije nego prije 1990. godine. Pa Slovenci su najveći Jugonostalgičati, a prvi su izglasali da im Jugoslavija ne valja... Sada se kaju i to debelo.. Kaju se i ostali (najmanje 95% onih koji se sjećaju Juge), a ono malo što tvrdi da im je dobro, su lopovi i političari, koji su ostvarili svoj cilj. Što se tiče Srbije, ona je prosto veća od ostalih šest republika i ima veće tržište, pa je za nijansu konkurentnija i interesantnija za ulaganje, ali i u Srbiji se teško živi i daleko je to od lijepog vremena kada nam je 29.11. svima bio praznik.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisam upoznat bas previse s ovom kompanijom ali znam da su vlasnici arapi. Znaci li to da ce osobe s posebnom zastitnom odjecom imati popust?
Greska Srbija 51%-Etihad 49% dakle jasno ti je ko je vecinski vlasnik zar ne.
Meni jeste ali tebi nije vucino:) 51% ne znaci u poslu nista,bas nista. Uostalom vlada srbije je prihvatila da arapi upravljaju kako oni zele i zaposle koga zele?! kako to ako je vazno 51%?!
Stvarno pretjerujete s tom Air Serbia... Da mi daju besplatnu kartu do Havaja i dvije plavuše uz to, ne bih letio s njima...
Ne brini nece ti dati,cak bi im drago bilo da uopste i ne kupujes kartu kod njih jer udaras na loj a to zna da smeta ostalim putnicima!
@slušaj kojotu Kako ti možeš znati da ja smrdim na loj a ne jedem svinjetinu. Zna se, brate ko se usmrdi od svinjetine, bijelog luka i loše šljive. zato, ne balegaj, Draže ti....
Sve u svemu zna se ko je bio a ko ce u futuri i biti gazda u regiji! Bhalije mozete da se pomirite sa tim ili ako vam je lakse da kmecite ko i do sad!
mozes samo biti gazda u serviji posrbljeno tursko kopile ... sad pitaj dedu arapa ko ti je gazda
Pa glupi balijanderu ja sam ti i sad gazda ali ti nisi toga svjestan jer se ne vozis avionom,ne kupujes nova auta,ne trosis plin i td. Ti zivis kao pecinski covjek tako da na tebe ove moderne tekovine nemaju uticaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kome se leti nek leti a kome ne nek se vozi autom.Ima nekih kažu nebi oni to četničko pa ko te tjera koga boli k.... bi li ti ili ne bi ustvari si niko i ništa da ne ostaviš ovde komentar niko nebi ni znao za tebe.Ustvari ova vjest je biznis vjest i nema nikakve veze sa tim ko si i šta si da ovi naši nešto naprave možda bilo i njih u ovim biznis vjestima dotad o našem napredku možemo čitati samo u crnoj hronici
E papci jedni kofol iz sarajeva porijeklom iz istočne bosne i ostalih sela gdje niste znali čizme vezati, a ne vozati se avionima. Nepričajte ni jedne jer će vas kazniti onaj ko je vaš. Alija vam je doveo milion mudžahedina što vam nije doveo i AIR IRAN itd.. pa nebi sada kukali na Srbiju kako ima najaču kompaniju na balkanu. Znači skidanje opanak i čizama neide u avionu ili tramvaju to se radi pred kućom .....
"milion mudžahedina" -- kakav milion servine ... 10 miliona zar nisi znao "kukali na Srbiju" ... a tko to kuka? de navedi? "čizme vezati" ... kada pocne guslar koji nosi opanke o cizmama ... za vas su cizme luksuz KAO ZADNJE i samo radi interesa: "vozati se avionima" - kad poce papak o necemu sto nezna ... de nam papak objasni kako se to vozi avionom ... ja mislim da je malo presirok za ove ceste
ovaj klix samo siri srpsku propagandu. Sto ne pisete kako ce shell uloziti 700 miliona USD u federaciju za istrazivanje nafte
Dobro imas poentu u prvom dijelu, ali to da ce Shell uloziti 700 miliona USD, hoce ali i curku. To SDP bagra se vadi zato sto im je Shell uletio malu lovu, tacnije ugradili se kmeri, pa dali Shellu koncesiju na milijardu godina i to bez tendera mamu im *** salabajzersko korumpirano-crvenokmersku, pa sad pricaju bajke o stotinama miliona dolara za istrazivanje? Kad bi toliko kostalo istrazivanje, auti bi isli na drva, a ne na naftu.
to nije vazno vidjet cemo sta ce biti nismo vidoviti. Vidjet cemo hoce li shell doci u federaciju i koliko ce ulozit. I bolje shellu dati nego rusima
Dok Dodik ruši BiH, svojim djelima jača Srbiju, a naši mulci (Bakir, Zlatko, Sulejman i Fahro) samo gledaju i svađaju se međusobno dok sve naokolo propada. Eto narode, uživajte u predstavi. Šta nisu mogli ratom postići, polako će u miru završiti, zahvaljujući opet domaćim "našim" snagama.
Pucajte vi minuse i pišite Air Krme, četnički avioprevoz, smrdljivi avioni i sl. Ali njima Arapi daju lovu i jačaju ih, a nama grade džamije i daju sadaku, a ponekad nas potapšu po ramenu radi moralne podrške. Zato nemamo aviokompanije kako treba, zato smo jadni i sirotinja, i samo imamo Bošnjaštvo da se njime busamo u prsa, a od njega tanka korist.
AIR KRME ili AIR PRASAC ili AIR KMEEE tako treba da se zove ova smjehurija od kompanije,čuj hajdučija kobajagi zna vozit avion a do juče bili nomadi Bošnjački i sluge bošnjačke
Ti si srpski otpad pomiri se s`tim,to sto ti hodza bulazni to je smijurija!
Ti si srpski(ili hrvatski) otpadnik,e sad kako moze neciji otpad tome biti gazda,razmisli,nije tesko skontati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)