"Avioprevoznici sa područja bivše Jugoslavije morali bi da se povežu i osnuju zajedničku kompaniju ako žele da prežive" Berze sa područja bivše Jugoslavije isto tako. Kompletna ekonomija takođe.. Ali bilo je bitno da se podijelimo.. to je bilo bitno, sunce li im ..... glupo, svima koji su navijali za to.. kao da se živi od imena i prezimena..
Pa Srbi nisu htjeli da se djele,ovi sto su htjeli sad ce polako poceti da snose posledice tog svog nacionalizma i mrznje.Polako ali sigurno Srbi isplivavaju kao regionalne tate sto je i logicno,ovi ostalim ostaje da se prekontaju dali im je bilo bolje kao ravnopravnim clanovima neke zajednice ili ovo sto ih uskoro ceka.
Znaš šta Vuče... Svima koji su rušili moju zemlju Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju, radi lične promocije, krađe i uspostavljanja etničkih torova u kojima će raditi šta hoće bez sankcija, od srca želim sve najgore. Al' svima! Privatizacija je devastirala sve ekonomije bivših šest baklji. Svi životarimo gledajući korumpirane vlasti i svima je mnooooogo lošije nego prije 1990. godine. Pa Slovenci su najveći Jugonostalgičati, a prvi su izglasali da im Jugoslavija ne valja... Sada se kaju i to debelo.. Kaju se i ostali (najmanje 95% onih koji se sjećaju Juge), a ono malo što tvrdi da im je dobro, su lopovi i političari, koji su ostvarili svoj cilj. Što se tiče Srbije, ona je prosto veća od ostalih šest republika i ima veće tržište, pa je za nijansu konkurentnija i interesantnija za ulaganje, ali i u Srbiji se teško živi i daleko je to od lijepog vremena kada nam je 29.11. svima bio praznik.
Prikaži sve komentare (111)