Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije korona odgovorna vec nesposobne vlasti sa svojim mjerama zastite.
Umjesto sto nam pricate kako ce nam ekonomija biti u padu, bolje recite stvarno stanje u Sarajevu po pitanju korone. NEMA LOGIKE DA GLAVNI GRAD KOJI JE NAJPROMETNIJI NEMA NIJEDAN ZABILJEZEN SLUCAJ KORONE. Malo mi je tesko za povjerovati. Za pad ekonomije znamo i bez Vase informacije, cim smo zatvoreni u kuci i cim je citava država stala sa radom, ne samo mi nego svi.
Pa što nam ti ne kažeš? Očito imaš puno više informacija, a i pameti od nas ostalih pa nas uputi. Ko krije, zašto, koliko je stvarno oboljelih, gdje su i tako to.
Nikad čuo za njega🤪
Poznati rusofil u izjavi za Rusija Danas. Inače mu je priča manite se berzi i rada u bankama i počnite se baviti poljoprivredom. Nebitan kao i većina vijesti koje kreira Rusija.
Kaze najgora jer ce ovu osjetiti najbogatiji, recesiju od 2008 nisu ni osjetili. Kad su obicni smrtnici ostali bez domova, oni su sebi milionske bonuse isplacivali. Sad mozda nece moci, pa najgora kriza.
Posle Corone nista vise nije ko prije Kineski Virus Trump upravu
korona je samo paravan za crash koji je bio neminovan. ne može se vještački konstrukt održavati vječno...
@Razmazenkica23 pa da sad ce se resetovati sijeli bankarski svijet i pripremiti za jednu svjetsku vladu - jedna kasa za cijeli svijet - WELCOME TO THE NEW WORLD ORDER
@since2morrow... upravo tako! jedna svjetska valuta + cashless society + oduzimanje svakakvih sloboda pod plaštom "mjere zaštite vlade". eno, u Kini se već normaliziralo stavljanje elektronskih narukvica.
De stari... Jos si nam i ti falio u svemu ovome
Pustite Dzima na miru, to sam vam i ja mogao reci. Mali biznisi ce vrlo tesko prezivjeti, veliki ce postati jos jaci.
Mesnice Mujanić ubiše posao.
Sad ce tek doci do izrazaja Adrenalinski parkovi. ZIplainovi natakareni oko starog mosta od samozvanih sportists hasisara. Veselit cemo se propadanju fabrika i unistavanju domace poljoprivrede.Pa bujrum.