Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo to nam je dala SDA za ovo 22 godine,da u Banjaluci proizvode elektricna vozila a u nas malo malo pa Srajevom konjska kola prodju. SDA mora u zatvor na čelu sa Izmetbegovicem!!!! SDa je zločinacko izdajnicka organizacija!!!
Ovima sto lazu da se na nasih 24 posto nista ne proizvodi samo da podsjetim da odlicno proizvodimo bijedu socijalne slucajeve kriminal parazite korupciju Kad nas u tome nadmase genocidasi i skutori nek se jave. Dotad pssstttt
\"... da bi korak po korak proizvodnja došla na oko 25.000 automobila godišnje\", objasnio je danas Vučetić. I sta je bilo kad si se probudio? :)
U RSu su samo Banja Luku napucali, a ostali gradovi polako propadaju. Ali je BL zato maksimalno sređen i uređeniji i čišći od Sarajeva tri puta.
Sto sm­rde na ljubomoru ovi komentari. U federaciji sam, ali svaka cast RSu. Idu brze od nas. Klasican Bos­njo to sebi nece priznati, doduse.
Naravno da će biti, pa u tvojoj mamici, sekici i široj familiji koja će prethodno morati dobro da se okupa:)
eto zemljotresa, bit će smrdskog mesa
Sjašite nam sa Srpskog k..urca i uzjašite kamile, zaostale vehabije iz kotline i šire!!!
Dobro kaže naslov \" MOŽDA \" jer od tog nema ništa! Vi ste smotani da hodate ,a kamoli da nešto proizvodite od elektronike....Zamisli tu fabriku kako bi smrdila??? FUUUUJJJ!!!!
Mi u Federaciji vozimo auta na BENZIN i to koja trose po 20 l,dok su vama potrebna elektro auta,da sa konjskih kola siđete smrdljiva srbadijo genocidna !
ovo ce auto da prave ukradene pognske masine iz TASA
čujem T..eheranci spremili kamile u pogon da ne bi gadili pluća vehabija!!! Sve po šerijatskim pravilima!!!
tamo nisu znali dobar televizor napraviti a kamoli auto.
Ma nista nema od proizvodnje ovog auta u BL.Mi smo zemlja cudnog mentaliteta pa da nam se svi smiju kako vozimo auta na baterije. VIDI LEVATA NA BATERIJE.
Hahahahahahahahaahahahahahaha......Cudi me da Dodik nije na slikama.
Znaci nista od nafte u RS-u.
kako izgleda v las ko auto...pa eto vidi...sta ces ocekivati...vla h ko vl ah