Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepo
Ti si seljakluk!
odlicna stvar. najbolji su kolaci
Cuj sa sevdahom? Vala se i taj sevhad stavlja i tamo gdje treba i tamo gdje nema nikakve veze. Inace simpa bude ovaj sajam bilja i meda sveke godine, ali su sa nazivom bas neukusno pretjerali.
Nisam se mogao odluciti sta je ukusnije. . . sve cestitke izlagacima
Bar se podapere, u podapere ima \"pere\", dok tvoja stara tebi sprema usranih prstiju jer se vi ne perete, tarete se prstima vidis zivotinjo, postoji jedna velika razlika izmedju nas i vas po pitanju higijene, ustvari znas li sta je higijena?
je odlicno
na trgu Ratnog Zločinca koji je crko prije nego što je osudjen !
Buletine se podaperu pa s onakvim prstima Mujama hranu spremaju bljakkkkk bljaaakkkkkk
podgrijavaju grah i tanku pitu po tri dana i to sve uz zvuke sevdalinki da se brze proguta.onda se napucaju i izadju da proparadiraju kroz ferhadiju dok njezno prduckaju,tako sve do nedelje kada je jeftina struja da ugriju bojlere,operu gacice i malo se plaknu pa tako u krug,nema ljepse zemlje na dunjaluku.ori se sevdah na svih 24% pasaluka.
sevdahom ili sadakom?Heljp baznia,dženosajd..heljp
mnjam mnjam... prelijepo...
seljakluk.
imal\' šta džabe?
joj oni kolacici iz Gracanice su zakon!