Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko da gledam, priča je da će ih uništit a u stvari će ih samo preodljediti na tržišta gdje nema jake regulative i kontrole i gdje su političari korumpirani. Helem, očekujte akcije na Maggi u svim trgovačkim centrima u BiH ;)
bas, lijepa domaca i vispakove ako se mora (pojacivaci ukusa su im jedina mahana)..ne znam sta je problem zenama supu napraviti kada traje 10 minuta, cak povrce u zamrzivacu mozes imati, shaka zvjezdica, kockica za supu i voila..
ja ne volim kupovne, pravim samo domaće i puno su bolje od tih instant. Specijalitet mi je čorba od šampinjona i piletine sa malim dodatkom curryja i vrhnja, ako koga zanima dat cu recept. :) Također, od paradajza. B-)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
sta je sa onih govedjih supa u bingu sa krmecim mastilom jesu li one unistene ili su donirane manjem BH entitetu genocidnoj tvorevini tzv. pc ?
Brate nije nuklearna fizika sam napraviti supu, bez one iz kesice. Ne sjećam se kad sam kupila supu iz kesice.
i kad kazu nemoj mrziti zidove
oooo vidi ti Indijaca što su se pohasili... počelo se birati, ovo hoću jest, ovo neću... (kontaju u Nestleu)
Jesmo najgora ekonomija u Europi, ali to je ne bitno. Bitno je da se NeKupujuMaggiSupice koje sadrze 0,00001% svinjetine ;-)
MaggiPiggi
Telece kosti za supu i povrce , mrkva , celer , luk , zacini , ono sta se ima , dobro proprziti na ulju ( radi arome , i kuhati na laganoj temperaturi , dugo , sto duze to bolje ,Procjediti kroz krpu i reducirati tekucinu , kad je gotovo ohladiti i usuti u posudice za led , i zamrznuti , Gotove kockice , super za sosove , corbice itd.
labaratorijskih?
To sad Indijci nasli kravlju mast u njima...pa nemere ni u Indiji...hahahahahaha Koje gluposti hebo te !
''...pronađeni nesigurni i opasni sastojci, te optužuju Nestle da ne posluje u skladu sa zakonom o sigurnosti hrane. '' ETO rezanaca KOD NAS, sa FALŠ ETIKETAMA. Prijatno.
MA NE NE NE NE NEEEEEEEEEEEEE VIŠE nestle