Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB grobar RUDARA i Elektroprivrede BIH !!!
Interesantan prikaz prekograničnog protoka struje na granicama BiH: https://www.nosbih.ba/bs/ees/ace/
Zamisli izjave da će biti problem osigurati struju u 21 vijeku.... Rubrika vjerovali ili ne...
Radnici Zraka d.d Sarajevo u strajku,on fol boluje koronu. Stiti direktora Ismu Hebibovica jer su u talu oko imovine Zraka i sve cine da uniste Zrak d.d. Ismo Hebibovic je jos jednom ponizio radnike uplativsi samo naknadu za prevoz 26.50KM.
Prijetite, sta?
Ovaj se je garant osigurao sa jedno dva miliona od potencijalnog investitora!! Kad su Salkiću nudili jedan, ovaj je hajrovo dva!! Korupcija učiteljica života!!
Ko vas ... nije mi potrebna vaša struja, imam svoju struju
Dugorocno vam je najbolje da ulozite u genetiku i kloniranje. Tako da vratite Josipa Broza da vam rijesi struju kao sto je i prvi put. Ljudi idu na Mars a nama izazov osigurati struju u zemlji koja ima hidro kapacitete.
Ko to još drži ovaj naručeni članak ovog uhljupa i klike oko njega, pa sve uništiše, kriminalci, a šta kad unište, od čega će sutra puniti budžet i ostalo. Treba ih pustiti da samo u svoj džep stave mito, a šta ćemo mi sutra, ko nas šiša. Kako će ih rudari polomit!!!
Nemas ti veze s enetgetikom. Imas jedino veze s Fadilom, inace poznatom po postenju.
Nahebat cu ti se ja familije Nermine!
Mrs Ljigo !
bice izazov za bosance i Hercegovce ako ovu mrcinu budu morali gledati naredne 4 god. Ali se nadam da ćeš završiti na otpadu istorije.
joj ovog lopova na cehri mu se vidi
Super imaćemo jeftiniju uvoznu struju ova naša je bila preskupa, ju hu.
Zato razvijene zemlje ulažu u obrazovanje i pametne. A ne u stranačke kadrove. BiH ima potencijala i kada je u pitanju pameta ali i prirodni resursi. No svaka teža ima svoju potutežu. Tako da ste vi stranački uhljebi protuteža pameti i bogatstvu. Budalavština je neodrživa. Pamet pokreće.
S obzirom na namete kolike imamo , cijena struje bi ovdje trebala biti 1kf za kilovat.. Ali jok.. Daj uzimaj od naroda, a narod suti🤭
nesposobni ministar koji ne zasluzuje da bude na ministarskoj poziciji nesposoban je za rad