Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksic doveo Italijane da investiraju u BiH a to automatski znaci i nova radna mjesta. Tako se to radi...
Bakir obecava neke investicije iz arapskom svijeta a i ako dodju stavi pare u dzep. Niksic dovodi Italijane koji ce ulagati u jedna od najvecih potencijala koje ima BIH.
Normalno da svako hoce uloziti na sigurno, samo jadne i prodane zemlje tako nesto prodaju.... osiguravaju tudji kapital da vi uzele mali dio koristi...
Prije svega,nije fol izvoziti el.energiju.To vam je kao da izvozite balvane.El.energija mora biti subvencionirana i pod kontrolom država.A upravo na jeftinoj energiji izgraditi strategiju da nam stranci otvaraju proizvodne pogone.Samo na taj način ćete zaposliti ljude u ovoj zemlji.Izvoz el.energije je čisti promašaj i samo dobra prilika za nove talove. Uostalom po posljednim podacima u BiH se štedi 8 milijardi eura plus dijaspora i ova se zemlja našim parama može potpuno izgraditi
Spin dr radi kvalitetno posao ( ipak je milion uzeo ) ..u sutrašnjem nastavku čitajte :Predstavnici Adidasa posjetili premijera ...nakon dugih ,konstruktivnih razgovora ipak nisu dogovorili suradnju po pitanju maskote za slijedeće SP u Brazilu ...ipak je lubenica prevelika za logo jedne i jedine :-)))
Ha ha ha ha ha, sve sto cujemo jeste ovi zainteresirani za ovo oni za ono i na tome se sva prica zavrsava ha ha ha ha mora da se ljudi povuku kada vide koliko nasi politicari traze sebi baksisha :))))
to nikšiću, prodaj i to malo što vrijedi u bosni. napravi tal sa talijanima i osigurat ćeš barem bezbrižnu budućnost za svoje potomke. kajmak ide u italiju, a bosanska stoka će da radi za malu dnevnicu dok ne crkne. boli te neka stvar, pošalji im razglednicu iz afričke zemlje, safari - zbogom žohari.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Je li ovo ona Dodikova Cosa Nostra? Cuj oni zainteresovani? Bila je i kcerka firma od Mercedesa, Debis zainteresovana pa je odbijena. Svi su zainteresovani da sjebu rijeke drugima. Nista novo.
Ova SDP mafija je postala veca stetocina nego SDA mafija.
Ma ovakvi nam fkt projekti trebaju, da stanemo malo na svoje noge da s enesto pocne graditi... Ne mozemo vise zivjeti od jahanja magle i nekih retorika koje su na sceni 20 godina. Samo naprijed sa ovim projektom !
Niksic stvarno radi svoj posao kako treba ... stalno nesto pregovara, dogovara ... trudi se da iz svega izviuce najbolje sto moze.
Zna Niksic ocijeniti ko su potencijali investitori. Kad se sjetim proslih premijera, mrak mi na oci padne. Niksic je za njih institucija.
bas.... bar se nesto radi. nek investira ko god hoce, ali da fakat investira i da ne bude ubleha. samo treba pogledati koliko je autoputa napravljena u posljednje 3 godine, a koliko u posljednjih 20. sve je jasno... sad se bar nesto radi!
Ovo su sastanci koje mi trebamo,ovo je nacin rada koji svaki normalan covjek podrzava,Niksicu vjerujemo da ces mnogo toga uraditi u buducnosti za nasu zemlju,kao sto si uradio mnogo do sada.Odlicno samo nastavi..
Tako se ostvaruju kontakti sa drugim drzavama koje zele da ulazu u BIH. Ovo ce znaciti nova radna mjesta, sto je super.
Nikad nisam ni sumnjao u pregovaracke kvalitete naseg premijera.Ovaj covjek radi najbolje za ovu zmelju.sve pohvale..
Pogledaj prvo sta je uradio (radi) s Bosnalijekom.