Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ove godine se ovako moglo raditi,zalosno je sto nije,sto su lopovi imali sansu da kradu,ali opet lijepo je vidjeti ovakvo nesto i da se pocelo ulagati.
A tako obicno ide kada se misli na narod,kada se misli na drzavu.Toliko godina smo imali ljude koji su nas lagali,trpali pare u svoje dzepove i na kraju prosli nekaznjeno.
Pa šta ste ovoliko dugo čekali bagro lažljiva?! Nego pred izbore kupite poene, sram vas bilo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povecanje proizvodnje, veca sigurnost rudara, sto je najbitnije sve to zasluzuje pohvalu i dobro je da imamo ljude koji zele napredak.
ovo mi je prvi put u životu da pročitam i čujem da se ovoliko uložilo za rudarstvo u našoj državi :) 'ajde da i ovo doživimo
Ulagati u napredak, to je ono sto je potrebno ... povecati sigurnost, olaksati rad, a onda povecati i dobit su svakako pozitivna stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Molim LIKE za načelnikove lakirane "TIGAR" cipelice... (treča slika)
Samo nastavite sa ulaganjima, isplatiće se višestruko a ljudima sačuvati živote.
"Tamo dole đavoli se kote, tri planine pritiska mi vrat..." Nemate vi pojma šta je mrak :)
Grabovica, Lagumdžija, Karić vise po portalu - sdp-klix.ba
samo ostavke ćisto zbog raspotoćja
Ogranicen si ko balkon, nemoj povezivati nesto sto je priroda ucinila sa ljudskim rukama. Ti si hajvan jedan onaj placenicki koji koristi nesto ovako. Pa jesu li Bakir, Niksic, Sefer, Dodik, Covic, Raguz, Suljagic, Komsic, Ivanic, Lagumdzija, Ceric, crkva, dzamija i ostali krivi za ono sto se desilo oko rudara i sto se prije desilo poplave i to. Nisu, za to ih ne mozemo kriviti
priroda je dala okot tipa lagumdzija, niksic, hadzic, technology...priroda vas uskoro uzela dabogda. AMIN
Raditi i dalje na poboljsanju uslova rudarima, nastaviti investirati u rudnike, u masine, olaksati rad rudarima!
klix-sdp.ba
SDA reklame po ovom portalu me cekaju kada god udjem
Klix.ba-jedna guzica,dvije stolice 😊
Trebaju ovi ministri jednom kad dođu u rudnik da odrade jednu smjenu, pa da vide kako je radit u rudniku, a ne samo dođu slikaju se, budu po sata i nazad u SArajvo.
Ne kenjaj, da se ovako ulagalo godinama poslje ovog zadnjeg rata pa skontaj. Znas li ista pohvaliti ili ti je sve crno cim se spomene Niksic, investicije, vlada i ostalo. O cemu pricas, totalno si nerealan covjek.
Slušaj tehniko, nekulturan si, a široko čelio je instalirano prije više od mjesec dana i do sada je izbacilo hiljade tona uglja, a to što SDP tempira pa ga otvara pred same izbore, je predizborna kampanja, budu kupili široko čelo odma na početku mandata 2010 godine a ne sad.
pricaju se price kako se ne radi, kako se stvari ne rjesavaju ali ja koliko vidim ovo su barem pokazatelji da se prave koraci ka naprijed jedan po jedan, ali vode necemu. Vode barem nekoj olaksici i vecem broju radnika i sto je najvaznije barem ce malo olaksati posao ljudima koji su definitivno jedni od najjacih radnika nase zemlje, rudarima
Care, pogledaj samo cifru koja je uložena u rudnike, u zadnjih 3-4 godine. Pametnom dosta.
P.S. Pametnom i onima s neispranom lobanjom. Ipak avaz veli drugačije. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je vidjeti da se ulaze u ono sto nam moze donijeti profit, da se modernizuje i da je u s ovim sigurnost rudara na najvisem nivou, sto uvijek i svima treba da bude prioritet.
Vidim minusi ovdje, pa znaci da ovo nije dobro, ja bolesnika majko mila
da vam mame i seke dole zaposle. dabogda one uzivale ko ovi rudari i ista ih u zivotu nafaka snasla. AMIN
prva rijec u clanku "nermin niksic" pa nije ni cudno sto o ovom celu se pise 15i clanak u mjesec dana. klix ce se obogatiti od oih sdp reklama preko elektroprivrede i autoputeva
Fina vijest za rudare, bice sada sigurnije i lakse raditi
ukopavate ljude niksicu. samo ih pod zemlju saljete dabogda najmilije pod zemlju poslao. slikaj se krmak umro dabogda dok aparat blica. nema vam pomoci, metle su spremne
Ti si jedan psihicki bolesnik i tebi pod hitno treba psihijatar jer ako nastavis ovako ne gine ti ludnica. Nemoj zanemrit ovo sto ti pisem, idi posavjetuj se, idi psihijatru, radi nesto, unistit ces se, unistit ce te ti tvoji za koga radis!
ti si jedna prodana gnjida, stranacki analni tampon, gnoj koji smrdi i siri zarazu. ti si podmukli sdp placenik koji je na strani politicara a protiv naroda, pogani foteljas koji hladno gleda kako se sirotinja pati, mladi skacu sa zgrada a lajka razloge njihove nesrece a to su politicari, narocito sdp banda. ja sam kujo jedan od onih koji nema sta izgubiti a vjeruj mi da nas ima na desetine hiljada i da nemas pojma sta smo vam sve u stanju uraditi. zato keru laj kad ti se naredi jer ti je ostalo jos malo, manje od mjesec dana. onda ce vase cviljenje prizivati jedino ove sintore da vas uklone sa ulica, iz fotelja, portala....i da, J*BEM TI MATER, SESTRU I CERKICU!! jel sad ok? j*bali ti i niksic i lagumdzija sve sto imas. ok?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)