ukopavate ljude niksicu. samo ih pod zemlju saljete dabogda najmilije pod zemlju poslao. slikaj se krmak umro dabogda dok aparat blica. nema vam pomoci, metle su spremne
Ti si jedan psihicki bolesnik i tebi pod hitno treba psihijatar jer ako nastavis ovako ne gine ti ludnica. Nemoj zanemrit ovo sto ti pisem, idi posavjetuj se, idi psihijatru, radi nesto, unistit ces se, unistit ce te ti tvoji za koga radis!
ti si jedna prodana gnjida, stranacki analni tampon, gnoj koji smrdi i siri zarazu. ti si podmukli sdp placenik koji je na strani politicara a protiv naroda, pogani foteljas koji hladno gleda kako se sirotinja pati, mladi skacu sa zgrada a lajka razloge njihove nesrece a to su politicari, narocito sdp banda. ja sam kujo jedan od onih koji nema sta izgubiti a vjeruj mi da nas ima na desetine hiljada i da nemas pojma sta smo vam sve u stanju uraditi. zato keru laj kad ti se naredi jer ti je ostalo jos malo, manje od mjesec dana. onda ce vase cviljenje prizivati jedino ove sintore da vas uklone sa ulica, iz fotelja, portala....i da, J*BEM TI MATER, SESTRU I CERKICU!! jel sad ok? j*bali ti i niksic i lagumdzija sve sto imas. ok?
Prikaži sve komentare (63)