Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sve zavisi kakav ce asortiman robe nuditi. ja kad nadjem neki DIY projekt na internetu i odem u OBI da nabavim materijal uvijek ga ispusim jer nemaju....solo maheri malo sutra
Bauhaus se nije ni otvorio , a već mi ide na živce. U Sarajevu je slaba ponuda alata i opreme. Bauhaus to neće promijeniti drastično. Opet ćemo morati preko ebaya nabavljati što nam treba.
U Sarajevu 1 trzni centar po stanovniku, normalno je da ce ljudi dobri razmisliti prije nego udju na trziste, Obi radi na minimalcu, Merkur na Stupu je pred zatvaranjem. Mozda bi Bauhaus mogao opstati samo zbog lokacije, ako udju mislim da Obi moze pakovati kofere jer nema dovoljno trzista za oboje.
OBI i Merkur bi mogli malo poraditi na cijenama. Zasto Peny odlicno radi? Bio sam u par OBI-a u Njemackoj i skoro da nema nikakve slicnosti sa ovim nasim po pitanju asortimana robe. Ovo kod nas je OBI na bosanski nacin.
Djelimicno si u pravu, problem OBI-ja nisu cijene vec kvalitet robe prvenstveno alata zbog kojih ponekad i odem u OBI, OBI prodaje srednju klasu alata po cijeni onih najviseg kvaliteta. Merkur ima alate srednje i visoke klase ali opet je pred bankrotom, mislim najvise zbog slabe saobracajne komunikacije, licno meni se muci kad se sjetim guzve tj. kada moram preci preko Stupske petlje. Penny se nemoze porediti sa ove 2 prodavnice, Penny ima jeftinije cijene ali 70% robe je Kineska, vecinom žlj kvalitete. U Penny se isplati otici po gradjevinski i elekto materijal. Veliki trzni centri su prodavnice svaštare u kojima ima svega ali po obicaju uvjek fali ono sto meni treba, uvjek imam bolji asortiman u prodavnicama koje trguju s jednom vrstom robe kao sto su BH Tehna, Bosch, Enem, bila je na Stupu jos jedna mala prodavnica dobro snadbjevena visokokvalitetnim alatima marke Athlet ali su je zatvorili prije nego sto je stala na noge.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cekaju izbore,Puno ruku su im trazili hediju...
Ne treba nam bauhaus! Ovih stvari a Boga mi i ukusa imamo na pretek! Bilo koja kuća novijeg datuma je ko boca! A sve na kredit jarane! I to je Bosna i Hercegovina!
Pozvati francuski Leroy Merlin i ovi ce ostaviti prioritete i doletjeti. Cuj zbog drugih prioriteta? Koji samar.
Dajte nam,da nesto korisno radimo,proizvodnju,a ovi trzni centri su manje vise vazni kada narod nema posla,niti drzava ne puni budzet od svoje proizvodnje.
Da sačekaju malo, možda se pokoljemo u međuvremenu.
ma jok, poklat će nas vehabije sviju ....tako kažu mješanci s klixa hahaha mješanci polutani su za mene isto psi avlijaneri hahahaha
..kad imamo sposobne ljude u razvoju drzave
Bolje otvorite neku pivaru ogromnu
Ali nedavno su na sva zvona govorili kako ce gradnja poceti odmah? Semir Efendic bi trebalo da se izvini gradjanima zbog ovakve obmane i dezinformacije. Medjutim, to je skoro pa nemoguce ocekivati od nasih politicara.
trebalo se ovo davno otvoriti, samo je u međuvremenu došlo do promjene vlasti... pa hajmo jovo nanovo papirologija i mito
sta drugo ocekivati od SDA kadra kakav je Efendic
PRIKAŽI ODGOVORE (10)