Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvi,drugi.treci,cetvrti,peti,ovdje vise se nezna ni ko pije ni ko placa,koliko nekih sudova ima samo da bi oni mogli i dalje da muzu obicni narod.
Ovo je ubijedljivo najgora banka u regionu i najveći pljačkaši.
Jos uvijek ne shvatam dusebriznike kojima je Hypo meta... Ljudi pokazali i dokazali da im ne moze niko nista, jer rade svoj posao kako je i propisano... Ovi sto srljaju u kredite, nije vam banka kriva sto ste zaglavili i ne kozete ih vracati... U ovoj drzavi je puno bitnijih meta na koje se trebamo okrenuti i brinuti da nam bude bolje...
HYPO PLJAČKAŠI !
Ovo je čista laž i obana Hypo banke....Dosad su u BiH izgubili preko 40 sporova po sudovima, a u regiji još više. U jednom jedinom predmetu je postupak opet vraćen na prvostepeni sud (NIŠTA NIJE DOSUĐENO!!!), a oni odmah s tim na klix kao da su nešto dobili! Koja je ovo mafija i koji spin doktori rade tamo, nemoguće!!! Ne nasjedajte na ovakve tekstove, Hypo banka gubi na svim sudovima u BIH i regiji (Austrija, Hrvatska, BiH, Srbija)...i tako će i ostati!
Ma sve je po zakonu..ko je ikada sumnjao u Hypo banku...