Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi izneseni podatci su lažni. Zbog ovoga treba uraditi reviziju svih podataka koje dobijamo od banaka i Agencije za bankarstvo i potom ih sve sankcionisati. Pljačkaju i narod i državu. Skupe su pare koje se uzimaju iz banaka matica. A šta je sa parama koje su iznesene? i na njih plačamo preskupe kamate, kada ih vrate kao strani kapital ili slično!
ja, i?
Dzaba vam sipati iz supljeg u prazno i zamajavati ovu sirotinju i bijedu nebitnim kalkulacijama,jer ako MMF izdrzi i neda kredit bar do oktobra,docicete i vi pod ruku pravde,to vi iz agencija i C.Banke dobro znate.
U štednju se računaju i sredstva po viđenju, tj. sredstva koja firme drže na svojim računima, e sad zamisli koliko sredstava na računima ima Elektroprivreda, BH Telecom, rudnici...