Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Motiv za sve ovo! Amazon i Apple protiv Alibaba i Huawei = korona pandemija.
A Olx i Zlatna malina... imamo i mi konja za uzrku
Vrijednost Alibabe porasla za vrijeme korone
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan od razloga mislim da je dizajn. Vratili su dizajn po mom mišljenju i mišljenju mnogih drugih najljepšeg iPhona ikad, a to je 5s. To je i posljednji iPhone na kojem radio Steve Jobs.
Iphone je telefon za ljude koji ne razmisljaju puno o telefonu, ne zanima ih tehnika nego zele da bude cim jednostavnije, kompliciran je ios, ali kad ga skuzis, jednostavan je jer se nikad ne mijenja, nista se ne mijenja, nema raznih tema ni ikona, nemaraznih melodija i vrsta vibracija. Nema mnogo toga. Istina, stabilan je i brz, zatvoren i siguran, baterije su im preslabe i sad moras posebno kupiti punjac, ima jos ohoho nedostataka..
Ako firma ima toliku dobit, znaci da prodajutelefone daleko skuplje od njihove realne vrijednosti. Ima li iphone always on display? Ima li privatni dns? Moze li se instalirati neka aplikacija mimo storea? Moze li se instalirati youtube bez reklama? Moze li se prek bluetootha ili wifi directa prebacivati datoteke na druge platforme, ne moze mnogo toga.
Šuplja 100%
Telefon za pacenike furače i kompleksase u 99% slucajeva ...
Zato sto sirotinja trci da ga kupi. Radi u granapu ali trci da kupi Iphone 12.
Bit će vune!!!
Cuj nosi iphone a nezz kako radi sensor za toalet papir to vuce cupa
samo idiotu stopa telefon od 1000km, takvima treba zabranit koristenje telefona i poslat u pecinu ili druga blaza metoda poslat na doskolovavanje.
iphone nikad nije bio lijep a pogotovo sad, imaju procesor i softver ali i tu im je kraj, samsung + amd planira da konacno stanu u kraj dominaciji a14 bionic.
kinezi ovakav telefon od daske naprave bolje
Imas Žaomi njihov
Vrijedi svake pare. Za razliku od smeca koje se zove Android. Ne moze se izgurati 3 mjeseca na androidu, a da ne isise performanse telefona pa da ti ne znam kakve su. Odmah stopa. Zapaliti ga treba. Dok je iphonea, bice dobro. Plati telefon koji nikako ne stopa, ili budi stipsa i uzmi Android i imaj tarabakulu. Samo Apple.
@BrnoUltraCZ i jest to za kloceve koji samo traze ON-OFF bez dodatnih funkcija.
@BrnoUltraCZ svako ima svoj ukus, moje misljenje je da je apple precijenjeno smece koje ne vrijedi ni trecinu onoga sto traze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
smece od telefona
Još jednom je Željo mogao postići gol, a time i potvrditi prolaz, kada je Bahtićev udarac odbrana Videotona na čudesan način izbacila ispred gola. I onda je uslijedio 87. minut. U jednom od rijetkih napada Mađara, desni bek Czuhay je pogodio za 2:1. Nastao je muk na stadionu, primljen gol iz ničega i poznata gestikulacija Ivice Osima
fag phone
A ova 12 je stvarno prodaja magle.... Kinezi ih deru