Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toyota povlaci zato sto moze i ima obraza..za razliku od nekih jacih proizvodjaca koji su puni mana i bukvalno imaju serijske greske..al se o tome ne prica jer bi propali kad bi povukli i dva auta sa trzista
ko zna gdje je istina
je Toyota,pa vi pričajte šta hoćete.I mrecedes povlači preko 80 000 automobila.VW i njihov Golf,Passat su puni mana,a niko ne pričao o tome. Pogledajte inostrane forume,pa će te se uvjeriti o manama VW-a.Vazdušni jastuci se ne aktiviraju prilikom sudara,tempomat se ne može isključiti,turbina na dizel motorima puca,itd,itd.
...sa cirilice? 4x4 = 4h4
TOYOTA JE SMEĆE. ZADNJIH GODINA POVLAČI STALNO AUTA IZ PRODAJE STALNO NEKA GREŠKA. AL SVE ODE U VRAGA... VIŠE NI TOYOTA NIJE ŠTO JE NEKAD BILA.