Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican!
Nije? Nije zato što Peugeot ima najmanji nivo kvalite i poslije 5 godina ga možeš baciti. To je meni zadnja marka.
@ZagiZu Jel moguce da ne mozes da odes na nekoliko sajtova, gdje ces se lako uvjeriti da Pezo od svih francuskih auta ima najbolji kvalitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma sto god danas da kupis, ne mozes se zajebat, nit mozes nesto profitirati, sve je manje vise tu negdje. Nikad manja razlika uzmeđu low proizvoda, konfekcije i premium brendova, malo lima, tablet, ledice i pokoji cilindar. Sve u svemu, osrednje, srednje, nako…
Pa ovo je komedija,slusati vozace starih vozila 20 godina i starije.koje je strah upaliti auto jer zna da ce se pokvariti svake sekunde....Pezo je ono,Pezo je ovo a u dzepu nema za kifle....Doktor komentarise Audi Q5 koji je 30 000 Eura suplji od Pezoa...Pametnom dosta....
1.2 motor. Tri klipa. Ma daaaajte molim vas.
Razumijem sta govoris. Ali ti motori su napravljeni da rade pod puno vecim opterecenjem nego recimo motor sa 4 klipa i vecom zapreminom. Nakon nekih 100 hiljada km puno su vece sanse da ces sa tim motorom imati jako skup kvar nego sa nekim sa vecom kubikazom.
Ja kad vidim ove ekrane high tech od kineske plastike zlo mi..Japanci barem drze minimalisticki izgled i da je funkcionalnije sto duze...
@TariqalBosnai kod bmw f30 serije nije bolje...govorim iz iskustva
Odlicana automobil...Terenac i putnicki jednako udoban automobil....
Terenac je meni minimum 4x4, a da ne spominjem ostalo...
Odličan, ali novi Captur je bolji izbor.
Bravo, novi Captur je predobar...
Nije, ovaj 1.2 pure tech je najbolji evropski mali benzinac, a 2008 ima duplu podnicu sa zvučnom izolacijom, tako da je opravdano skuplji i bolji od Captura. Također, unutrašnjost Peugeota je puno bolja i završna obrada također. Međutim, Captur ima sjajan položaj za volanom i bolju, lagodniju upravljovost, dok je Peugeot bolji u naglim zavojima. Oba automobila su bolja od konkurencije, do potrebe za 4x4 pogonom.
Nije los ali star 13 godina..
Super
Odma posle testa kod auto mehanicara
Peugeot je najpouzadniji brend prema testiranju u Britaniji. Ima ubjedljivo najmanje problema u prve dvije godine. Iza je još jedan odličan brend - Kia. Peugeot je na 2008 model u Hrvatskoj i Grčkoj davao garanciju od 8 godina. Da, na toj listi je i FauVe, samo što je peti, al sa zada.