Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kad covjek pomisli da je krajem 80ih i pocetkom 90ih Hyundai bio Zastavi najveci konkurent na Americkom trzistu ...
Jel ovo moguce, na zadnjim vratima nisu elektricni podizaci, jel ovo neka verzija za afriku ili sta vec, pa to je sramota da nema el podizaca pozadi nego klasicna vintala..Sramota za Hyundai
...doplatiš 2-3 joje pa se strujkaš i na zadnjim prozorima :)
Hyundai pravi strašne automobile ali mislim da će kod nas Rapid biti best buy Tačno 20 hiljada 1.2 benzin i 1590 KM fabrička plinska instalacija
Ovaj benzinac 29000 bez popusta a Octavia TDI ista cijena, doduše sa manje opreme ali halo u tekmi TDI vs Benzinac kod mene uvijek pobjeđuje TDI.
nemoj poredit tdi vs benzinac, vec hyundai vs skoda... skoda je idealno auto...
Ja imam hyundai i super je. Auto je extra ali imam benzinca. Vozao sam ja i njihove dizelaše ok su ali novi preskupi. Elantra 50 000 km pa jbg nije passat i audi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma evo odmah cu da ga kupim. ne znam sta cu od para. plata jos nije bila.
Ljepota, nema sta... ali ja nemam para ni da kupim polovan skuter.
malo je poskup... trebali bi ovi hyundai bit malo jeftiniji i pristupacniji..
Mogao ga je i Budimir testirati, i onako nabavlja nekog hyundaia ;)
nemoj mi budimira molim te :)
Necu ga ja, hvala ti :p Ovaj autic je ispod njegovog nivoa, treba nasem Predsjedniku nesto bolje :) :)