Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro bi bilo da i pješaci izvade slušalice iz ušiju.
nema to veze sa problemom slušalica, ljudi su navikli da i bez gledanja mogu ocjeniti brzinu i udaljenost vozila kraj njih, tihi elektricni automobili ne proizvode fivoljno zvukova pri malim brzinama (za njih i vrijedi zakon) a pri višim brzinama je zvuk trenja gume i podloge dovoljno velik i nece biti potrebe za dodatnim zvukovima
I bez slusalica tesko je skontati da je e-auto iza ledja, vise biciklo zvuka proizvodi. Nedavno stojimo na parkingu okrenuti na jednu stranu cekamo, frajer sa e-autom bukvalno prisao na metar od nas sa ledja nismo ga culi dok nije bibiknuo.
Nek probiju par rupa na auspuhu i stvar riješena.
Elektricni automobil i auspuh ?? 🤣🤣🤣
Hoće li me policija kazniti ako koristim rezač papira u svom autu?
Ovo sam vec vidio na Kia Sorento nova serija.Auto samo aktivira svirenu, ako senzor primijeti pjesaka bez, da je gledao lijevo desno.Sve zavisi od opreme.
U Sarajevu se neće gasiti 🤣🤣🤣
Svi phesaci trebaju imati obzira
Da zna čoek da ce ga spucat auto, a ne ko sad. Ovako ti prvo pisne pa te sprci na pjesačkom 120 km/h.
Ovo dok dođe u BIH, sadašnja najnovija Panamera ce biti 10 hiljada benzin LPG šiber mali servis urađen
A Golf cvaje kod nas?
Kod nase dijaspore to nece biti problem, kod njih cujes narodnjake na kilometar udaljenosti kako udaraju iz auta, pogotovo ako su slovenske table, tad moze ici na vise kilometara. :)
https://bit.ly/31nLlDB Donijo Babo Dodouk iz Stambola poslo Erdogan svojoj djeci janjičarskoj vrelo ko kačavendina kita!
znaci kad cujes nesto sto zvuci kao rezac papira, trci nazad
oce se moći na g2 ugraditi?
prodorni seljački glas koji će umjesto sirene govorit 'halo majmune skloni se'
Ugraditi zvuk benzinskog mototra.
Kako bi to cvrčalo kod nas non stop. :(