Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem ljude koji samo jednu kocku sa vozačeve strane očiste led sa prednje šajbe a sa desne strane ništa ne vide. Prvo sebi rizikuju sigurnosti npr neko auto sa desne strane se uključi u put eto udesa ili pješak sa desne stane krene na put poginuti pješak. Bolje ranije 10 minuta izađite upalite auto očistite led sa šajbe i ako ima snijeg sa auta.
Mozda to sa paljenjem motora funkcionise u Bosni ali evo konkretno u Njemackoj vozilo u stanju mirovanja sa upaljenim motorom da se ko malo zagrije je zabranjeno, znam iz iskustva i dobio sam samo opomenu od komunalnog policajaca a kazna je u iznos od 80€ i 1 kaznenih bod.. Takodje ako nisu farovi i stope ocisceni,prljava ili snjegom prekrivena tablica isto se kaznjava.. I od iduce godine m+S gume nisu zimske gume,moraju imati simbol pahuljice..
Ima debila samo rupicu naprave kao tenk da voze. Treba žestoko kažnjavati.
Kojeg snijega?