Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj model sa slika 170 000 KM u konacnici
Ovo ko iphone postalo maltene svake godine novi model
Ja bi izbacio šajbu i stavio jedan veliki LCD ekran. Nema potrebe da se u put gleda. Pusti Youtube i chilaj po gradu. I onako ga sinovi i kćeri neće voziti na otvorenoj cesti.
Slika 2=Nissan Qashqai
Ocaj u odnosu na raniji izgled.
Konačno su shvatili da su na volanu touch dugmadi 💩💩💩. Šaltanje na volanu su preuzeli od električnih. Neobično za VW ali što da ne? Ovaj ekran malo štrči, moglo se to možda malo bolje integrisati. Ljepše mi izgledaju riješenja sa panoramičnim formatom jer dužina manje smeta od ovog što je zauzeo pola šajbe.
Ovaj VW je toliko izgubio više pravac da to nije normalno. Oni valjda ne znaju šta će od sebe pa samo novi model pa novi model pa novi model.. A svaki im isti. Svaki liči na onog Tiaga ili kako se zove. I za kraj, najveca glupost - rucica menjaca iz volana.
Kad vidim ove displeje ranio bih se u celo, kokpit isto radni sto
Ne bih ovakve displeje niposto, jer za njima nema apsolutno nikakve potrebe, druga stvar je sto su fiksirani i ne mogu se sakriti ili sklopiti...za koju godinu cemo naprijed imati 65" displej
šišanje ovaca
Aktuelni Tiguan 2022/23 mnogo ljepse uradjen, u obzir dolazi samo 2.0tsi 4x4 245ks r line papreno skup ali top!
Ja pomislih da je novi Rav4
Ja pomislih da je novi Rav4