Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi prije vozio ovu kopiju nego orginalni Rover, motorom je 10 puta bolji a i opremom je sigurno bolji.
Ma garant. Pored takvih govornika distributeri kineskih auta u Bosni su zatvorili svoje poslove.
Ozbiljan sam, ono sto Rover nikad nije imao je dobar motor, da su koristili motore, Misibusija, Tojote, Nisana ili Mercedesa i danas bi imali najbokje terence, motori su njihova najveca slabost, ova kopija ima dobar motor, vjerovatno i mjenjac, opremljen je bolje od orginala, to znaci da je ovo vozilo bolje nego orginalno.
Ako ništa valja mu boja.
Sve se moze kopirati, ali Golf dvica je samo jedna
Bolji od originala hahaha a jeftiniji 3 puta....Kinezi najludji...uradili su isto kopiju Audija A6 isti auto nema sta...ukrali Amerima skice i podatke o novom avionu i napravili ga prije njih hahaha najludji ljudi