Liliputanski MultiAir
0
Novi motor sa 900 ccm za FIAT 500
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko je to novaca.....a kW su samo za osiguravajuca drustva,jer se tako placa po kW.....
e hajmo Svabe, sad je red na ove iz VW-a da kopiraju i ovu tehnologiju od italijana kao sto to vec i rade zadnje cijelo stoljece :))
Kao prvo motor nece otici nakon 70 000km,a najbolji dokaz za to je njihova garancija od 5 godina ili 500 000km. A kao drugo nema potrebe da gradsko auto predje 3000000km. Njegov zadatak je da malo trosi, i da je malo da ga mozes fino parkirati.
Tako i mozete samo imati hercegbosnu na internetu.Urednistvo moze li se ovakvi blokirati da ne reklamiraju ustaske portale
nista ako nije dizel
I uredništvo kakve veze ovi automobili imaju sa hercegbosna.org portalom? Pa nonstop ih reklamirate.
Jeste, i nakon 70.000 km otiso komplet motor. Ja ga ne bi kupio!