Nagrađen KIA-in dizajn
0
Nova Venga uvjerljivo privlači simpatije
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za \"KIU\"-BiH..ili mozda PR,?????
treba li Vam referent prodaje,mozda????ETO besplatne reklame...
a cijena dizelasa 1.4 CRDI je za oko 1.500 eura skuplja od osnovnog benzinca u ACTIVE opremi..toliko..iz EU...
Garancija je na cijeli auto 5 godina plus jos 2 godine na motor..Inace u EU ima da se kupi vec od 11000 eura...daju razne popuste...
ovo je monovplumen prije nego mali auto ala fiesta
daju,jos od modela CEE\"D,i to 5plus2..tacno 7 godina garancije...
al ga ti ubode ko prstom u govno..nidje veze...
ti ili si zaostao u razvoju,ili si lud!Nikad nisi cuo da Kia daje toliku garanciju????Totalno si neupucen..daju,ali ako redovno servisireas auto kod njih i vezano za kilometrazu do 150000 km..
Kia je smece,imam sorenta,sav mu gepek istruho,a garaziram ga.KIA je uzas zivi,jenom su me prevarili,nikad vise.
Pokusavam iz teksta skontati gdje si nasao informaciju da ovaj automobil kosta 16000 eura... e sad... il\' sam ja corav, ili si ti malo pobrkao loncice... Plus, ako mi nadjes novog golfa da kosta toliko, svaka ti cast... ali nemoj svega ti da bude 1.4 benzinski sa minimalnom opremom. Taj moze preci 300.000 km, ali u snovima.
halo 16 000 eura kosta, pa si ti lud toliko kosta golf 6, a sa njim mozes 300 000 da proguras samo da tocis kvalitetno ulje i mjenjas ponekad koju sijalicu... preksupo...
jarana jeftinija za 5 milj ba a beton auto ba, pusti se naziva FORD, i ostalih IBM markica ba!
Kopija nove fieste...
Nije valjda da daju 7 godina garanciju??? Jel vam to greska neka ili sta???