Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Bosanac promijenio nacionalnost, sad je tzv. ''Hrvatinić'', koji je isto Bosanac, kralj koji je jadnike oslobodio od Ugara, i SVI komplet uzeli njegovo prezime kao da ih je sam ćunnom napravio ili posvojio. Hajd bar imaju identitet, iako je bosanski... za razliku od Robova Srvlja.. robovi servi još nisu ime smislili.
Ipak je to ujo jarrrane, kakva bh zastava, on to ne priznaje
Na drugom rereovizoru zastava bih jer je iz livna lik
Ponjamke se na sve ove sto promjene dres, a zna se odakle su.
Da hoce vako, svaki veliki hrvat iz bosne, da ode u hrvatsku i da ljepo zivi.
"Crcne crne"???
AMG one brzi pola minute
Ne može mu ni punica ući
dje zastava BIH - ipak ga je bh quita bacila od vaginalni zid a ne rvacka :D
Da je u Bosni, u zvijezde bi kovao golda cetvorku i zaklinjao se u 1.9tdi, a da bi pokrenuo biznis kao sad, dosli bi mu Dodik,Bakir i Covic i rekli da mora dijelove kupovati od muslimana, pravoslavaca i katolika, kao i da mu uposleni budu pripadnici navedenih religija
Koji bolesnik, njegova domovina je BiH.
Muderiz 007- bolesnici djele drugima domovnice !!! Ko si ti da bilo kome govoris sta i gdje je kome domovina …..