Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno, super ideja. Ja imam Dodge Grand Caravan u Tuzli. Uvezla sam ga iz Floride, a problem je bio nema servisa u BiH. Sada mi je lakse sto znam da ce uskoro, ako Bog da, biti. Puno pozdrava od Raze iz Floride.
Ovo je super vijest za ljubitelje istinskih limuzina i terenskih vozila u BiH. Pravo mi je drago za sve potrosace u nasoj BiH, sto ce imati priliku da kupuju ova legendarna vozila , najljepseg dizajna i kvaliteta sa stedljivim i snaznim Mercedes i drugim Turbo-Diesel motorima. Cestitke Sarajevo-X Web masteru sto je publishova-o ovaj super clanak i zamolio bih Vas da nas obavijestavate o ovim divnim vozilima i ubuduce.
Hvala dragom Allahu da je Jeep , Chrysler , Dodge dosao u BiH. Napokon !!!! Samo naprijed! G
Obzirom da vec dva mjeseca vozikam Chryslera 300 sa 3.5 L masinom (250 ks) mogu potvrditi da se radi o dobrome autu koje pruza udobnost , pouzdanost te prihvatljivu potrosnju za auto ove klase i velicine. Porediti Chrysler 300 sa Golfom 5 nije prostojno jer se radi o potpuno razlicitoj klasi automobila. Glede cijena u Canadi cijena novioga Chrysler 300 pocinje od 30 000 $ prije takse i poreza.. Dakle nekih 40.000 KM sto jeste dosta jeftinije nego 75 000 big ones koliko ga cijene u BiH. U svakome slucaju jos jedan razlog da kupis 300 ukoliko zivis u Canadi ili USA.
E moj Hari svaka tebi čast kad ti sebi možeš priuštiti da kupiš auto s tolikim znanjem gramatike ;)) ehh, na šta ispade ovaj svijet danas :(
Ni ja ne kontam ove cijene, ova auta su skoro pa duplo jeftinija u USA. Inace od nabrojanog jedino vrijedno je 300 C i Grand Cherokee, za ostalo ti unaprijed treba termin kod automehanicara. Jos nesto,motor je duplo manji kod svakog nabrojanog.
Zivim u Americi i niposto nebi uzo ni jedno od nabrojanih auta, iako su u pola cijene jevtinija nego u BIH.
Uskoro se otvara i salon Hummer-a i Korvete pa ko ce to tek kupiti
normala ba. ja kad svoju cadvi izvadim iz garaze pa kroz grad proletim nema ko se ne okrece. a cijena mu vazda raste.
Golf kvalitet nad kvalitetom? ... aman zaman ... samo jos reci Golf 2.
ko bi kupovo ova americka auta pored golfa... najprodavanijeg auta na svijetu. to vam sve govori. kvalitet nad kvalitetom.
Napokon! Svi misle da su američka auta sranje, ali ona su vrhunska... Imaju stil...
Ovaj Dodge Caliber u USA kosta 14 000 $ nov (znaci oko 10 000 eura). Dok dolar pada u odnosu na euro , americki izvoz cvjeta.
nisu ni tako skupi koliko sam ocekivao ipak dodge caliber je dodge kaliber
imaju Hana i Deen para, oni ce sve ovo pokupovati... ustvari njihovi taje