Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sifete, nek si im šuknoooo!!
On i nije nista kriv al ne mogu razumjet bosnje koni podrzavaju Osmicu sa kupljenom diplomom ima jednu od najjacih funkcija u BiH jadno i bijedno
aferim za SDA, ovako se to radi
Cuj Sifet krsi odluke. A ovi sto krse ustav to je nikom nista. Koji su kreteni ovi iz snsda?
nek srbija organizuje vjezbe sa učk na svojoj teritoriji, eto alternative
Nemoj Tegeltija pozvacu ti Begica. Zadihaces se i pljuvaces ko cuko...
Tresla se gora, rodio se miš - drugi naziv za predizbornu kampanju nacionalnih stranaka u BiH
Halo, njih samo dvadeset da preglasa čak petoricu Srba. To nije vidjelo prave demokratije.
Čuj Srbija da vrši ovdje vojne vježbe,a presuda u Hagu Genocid?A UZP nek se i dalje nada da će im ovi dat nekakav entitet a Posavinu im uzeli pravo.Ovu državu NATO i Amerika čuva pa vi dušmani crknite od muke.
A sada smjena Telgeltije !
Sifete imaš od mene ručak.
Svaka čast onima što su podržali Sifeta Podžića, a oni što su bili protiv ispali su 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Sada je prilika za pobjedu nad GENOCIDAŠIMA i UZPovcima.Samo složno BiH patriote.Živjela REPUBLIKA BiH,i svi njeni patrioti.Smrt GENOCIDAŠIMA i UZPovcima.Do konaćne pobjede.
Prc Milojko....
Prc Milojko....
Kako je glasao 'adeze?
U pravu su ovi iz opozicije. Ovo je privatna utakmica SDA, SNSD i HDZ a, tri stranke i koaliciona partnera koje su uništile sav prosperitet u ovoj zemlji. To su monstrumi a ne ljudi. Iz Skupštinske dvorane ih treba čekati autobus koji vodi pravac u KP dom Zenica.
Za 10 godina rvata ce u Bosni biti kao Bosnjaka u hrvatskoj i opet ce traziti konstutivnost a Bosnjaci u hrvatskoj i srbiji nikakve konstutivnosti
imam osejcaju kad bi nesto krenuli po zlu, sifke bi morao da pazi ledja od 2/3 vojnika.