Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve sto je stvoreno na Genocidu ne moze opstati!!! to je svima jasno
Sta Lopovi mogu podrzati osim lopovluka,on se brine za tzv RS a Kosovo Rebuljik🇽🇰💙🇧🇦
POMOZI IM VUCICU,DAJ PARA DODIKU,NAROD MU KREPAJE OD GLADI ON SE HELIKOPTEROM VOZA,TO JE RUPA BEZ DNA I UVJEK CE SRPSKI ENTITET BITI SIROTINJA I BJEDA,SVE JE TO DOVELO SRBOVANJE
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sirotinja evrope poznati po kriminalu ratnim zlocinima i genocidu u julu 95
Isti je Srbiju zadužio do guše i još uvijek je zadužuje, kako on da nekome ponudi ekonomsku pomoć?
Srbija je ekonomska sila na Balkanu za razliku od BIH koja živi od stranih donacija i koja je potpuno disfunkcionalna država!
Dva naroda s dvije strane rijeke! Jedan pravio genocid nad muslimanskim stanovicima a drugi pomago, financirao! Vidi se po osudama u Haagu!
vucic u srpcu? to neka bajka, sta li?
Samo IMT je vaš spas da živite u jednoj državi.
Drugi predsednici su samo obilazili Republiku Srpsku, ali jedino je prvu finansijsku pomoć ukazao predsednik Vučić!
Presednik Aleksandar Vucic pomaže RS kao bratskoj zemlji
Uz svoj narod i preko Drine! Bravo predsedniče, hvala sto ne zaboravljate nevino nastradale srpske žrtve!
Jedno te isto g.vno!
Vređati jednog predstavnika države koji je došao da oda pošast žrtvama genocida Oluje, nije na mestu! Pritom nikada niste rekli izvini srpski narode što smo i mi činili genocid prema Vama!
@Goouser169100... kad sud presudi da se to desilo onda ce da bude i izvinjenje a ne ovako da svako za sebe odlucuje sta je genocid
Vucicu cuvaj se svojih telohranitelja mogu te gadati pokvarenim jajima. To I zasluzujes
Pozivate ovde gađanje pokvarenim jajima, a ne kažete kako ste kamenovali predsednika, sramota??
Pomoći svom narodu sa druge stane Drine tj. je lep gest i podrška u teškim trenucima, Srpcu je potrebna finansijska pomoć.
Popovi će podići sa 20 na 40 KM reket po selu.
jedan narod sa najvise zlocinaca na svijeti....fuj
Sadašnji odnosi Srbije i Republike Srpske su bazirani na uzajamnoj podršci i na različitim projektima. Jedan od važnih je vezan za pomoć Srbije svim opštinama u RS, izgradnjom od vrtića do škola, domova kulture, bolnica,kako bi u svakoj opštini ostane trag Srbije.
Srebrenica - genocid Foca - genocid Prijedor - genocid Sarajevo - genocid Visegrad - genocid
Pumpanje sadake Laktašenku da se može bahatiti babama i didovima pod šatorom.
Ove komentare sto pisu osobe koje pljuju na citav jedan narod zanima me samo da li su to pristalice neke partije ili sta? Vi stvarno mislite da se Dodik i Bakir mrze ili Vucic i Bakir? Vi ovde preko tastature pozivate na bivse genocide, nove ratove dok oni na takvima kupe glasove. Ljudi moji ako vam rat 90ih godina nije lekcija da ratova vise ne smije biti ni u ime Boga/ Alaha (mislim da on nije zamislio da se ubijamo u njegove ime) niti u ime Karadzica, Alije , Dodika, Bakira ..
MI SMO BOSANCI I HERCEGOVCI A ONI SU SRBI - I tako će biti uvijek - džaba vas sve zavaravaju samo iz svoje koristi i obijesti