Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vas, ne pricate sa djecom
Istina , sa djecom treba razgovarati i to normalno ,zrelo razgovarati skoro pa o svemu a ne tepati im i praviti bebe od njih , tako se i ranije razviju kao licnost .
Pa logicno kad se prijeti djetetu batinama da ce precutati, isto i kada se dijete povjeri roditelju a roditelj razglasi na sva zvona
ima logike
Djetetu prijetis batinama i poslije se cudis sto ti ne govori istinu.Ne razumijem ni sta roditelji imaju od toga sto ce ih djeca slusati samo zato jer se boje,a ne iz postovanja.
Sad kad se primitivci pocnu javljat, kako su njih mlavili pa sta im fali. I kad pocnu pricat kako djecu treba tuci, tacno mi se kosa na glavi digne. Zivotinju nikad ne bih udario, a kamoli dijete.
Papa se izvinuo zbog toga. Najbolje ne šaljite djecu tamo učite ih da se sami mole Bogu. Zašto nam treba posrednik između nas i boga. Ja se molim bogu direktno a ne preko popova i hodža.
Povrijedio bi se da se izvinuo jer je star. On se IZVINIO.