Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako smo mi bili posli na B. Luku,taman poceli ulaziti,a prijatelji Amerikanci zaprijetise bombama i Natom.
Ovi što pričaju da je HV bio pred BL nemaju pojma HV je najdalje otišao do HE Bočac ( nekih 35 km od BL) jer njima su bitne samo pare od struje u tom trenutku, a ARBiH je bila na 10-15km od BL. I o tome da je stanovništvo BL bilo na točkovima da bježe je govorio Slavko Lisica penzioner VRS.
Ko je pošao na Banja Luku ????????? Hrvati jeste, pitaj Srbe. Danas na YouTube Srbin govori kako su Hrvati došli do 15km od Banja Luke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi i Rusi najgori borci u historiji covjecanstva.
Bezanija u krvi.
Dokazane najvece kukavice uvijek bili
https://epoha.com.hr/2022/11/11/ugljik-vrlo-blizu-valuti/
Propade im onakav referendum sa posmatracima iz RS-a😱
Picousti,Zorangutan,Laktašenko i Krivousti na aparatima.
Narod koja brani svoje domove uvijek pobjeđuje kad tad.Slava Ukrajini i Dalmaciji u Italiji.
Znaci dogovorili su se da granica bude na Dnjepru
Sta znaci americko naoruzanje
Aferim momci!.
Prepuštanje teritorije i dogovori,sad ide biznis,krediti i banke,sad se dijele kolači.narod naivan kao i iuvijek,gine za tudje dzepove i talove
Слава Україні!!!!!
Sve je stvar dogovora i talova.Prepustanje teritorija…jednostavno biznis a narod se pali i gine za tudje dzepove
Ovi Rusi su jadni i Armija BiH bih razbila
Da je ABiH imala pola ovog sto imaju Ukrajinci davno bi ovo bilo gotovo, možda čak i u julu bi Rusi bili istjerani. Ukrajinci su u startu bili dosta opremljeni, dobili su oružja u izobilju mi smo počeli s lovačkim puškama, pištoljima, nekim ručnim napravama, bez ijednog minobacača, helikoptera ili PAM-a, da ne spominjemo veće oružje.
Slava Ukrajini,mnogo veći je moral kad braniš zemlju.Ovde su mi se ljudi smijali kad sam na početku rata rekao da će Rusi moralno doživjeti potop 🇧🇦💙🇺🇦
Dajte aparata rusofilima 😂
Kamo puste sreče da Ukrajina nije vratila Rusiji 19 nuklearnih raketa rasopadom SSSR -aRusi ih b+ nebi ni smjei napasti.Oni kontali ukrajuinci levati nemaju oružja lako če mo mi s njima...Malo morgen.
Novopeceni ukrajinski krivoslavci svrsavaju, srbsko ruski krivoslavci na aparatima 🤣🤣😂😂🤣🤣 Sace druga runda uskor da ovi drugi dobiju sansu da se raduju 😁