Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jednu lijepu vijest da mi je na ovom klixu dočekati, znači jednu jedinu, ako je to previše onda je do mene...lijepi džennet ili raj pokojnom i brz oporavak ostalima...
Klix namjerno ne objavljuje pozitivne vijesti kako bi širio depresiju među stanovništvom BiH. Neću ni pisati ko ih plaća za to jer bi mogao dobiti ban ali taj ko ih plaća zapravo mašta o podjeli BiH.
Jesmo li sebi stvorili lijepe vijesti? JEsmo li se trudili da bude lijepih vijesti? Jesmo li čitali, obrazovali se, gradili, stvarali? Ili smo krali, varali, ležali, posuđivali kredite, birali pogrešno pa da nam bude kako jeste?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neka počiva u miru. Još jedan primjer odnosa gazdi prema radnicima terencima i smještaju po kućama, neuvjetnim i neprovjerenim. Citajte gospodo i stidite se, jedan život je otisao u nepovrat a vi nastavite da smjestate ljude kao sardine po raznim kućama i vikendicama
Na dnevniku u podne je bilo javljanje ispred kuce u kojoj se dogodila nesreca. Kuca velika ,sredjena,fasada sa toplinskom izolacijom. Ne znam zasto pokazujete sliku policije spred ove supe.
Među 43.000 stranaca koji su lani dobili boravak i radnu dozvolu u RH, našlo se i oko 15.000 Bošnjaka iz BiH. Sad samo treba vidjeti jesu li ovi bh. državljani Srbi ili Bošnjaci te jesu li prijavljeni legalno ili na crno od poslodavca. Uz to treba provjeriti i u kakvim su uvjetima boravili u Zagrebu i radi li se o nemaru prema radnicima ili su bh. gastarbajteri jednostavno zaboravili na opsanost od trovanja ugljen monoksidom u objektu u kojem su boravili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi jadnici iz BiH su u Hrvatskoj sretni koliko i migranti u BiH ali što ćeš kad ti tvoja država nije omogućila dotojan život pa ga moraš potražiti u susjedstvu i dalje.
Tako je kada se nema dostojanstva...ako cu biti fukara, bicu bar u svojoj drzavi.
Ja neki dan kupio detektor uglljikovog monoksida - 140 kuna. Jeli ljudski život stvarno vrijedi manje od toga?
Nikada na Klixu neces procitati nista lijepo u BiH. Ovaj Covicev portal samo crno, negativno, lose pise o BiH. Glavni i odgovorni urednik Klixa je Dragan Covic, a cilj je prikazati BiH neodrzivom, propalom i nefunkcionalnom Daytonskom tvorevinom koja je umjetna, koja treba da se raspadne i podijeli izmedju Srbije i Hrvatske. Masi stranih botova, srpskih i hrvatskih su dozvolili da vladaju na komentarima i da pisu protiv BiH, Bosnjaka, NATO-a itd
Neka mu je lahka zemlja i pociva u miru , ostalim zelim brz oporavak. Ovo nije prvi put da stradaju od plina sjetimo se mladi prije par mjeseci na isti nacin su izgubili svoj zivote . Pitam se sta rade inspektori i tehnicari u vezi plinski kotlova u prevodu uvoz Kineske robe ??
95% posto bojlera su Vaillant ili Bosch - njemačka proizvodnja. Dimnjacni bojleri u kombinaciji sa kuhinjskom napom i pvc stolarijom su ubitacni. Dim iz bojlera nema ventilator , vec dim biva “usisan” kroz dimnjak. Kada se ukljuci napa ili ventilator , dim se vraca u prostor i tako ljudi ginu. Ovi bojleri su zabranjeni u EU . U BiH se mogu kupiti.
Sve za 4 milje kuna.
Preminuli je iz Busovace https://centralna.ba/busovljak-smrtno-stradao-od-trovanja-plinom-u-zagrebu-sedam-osoba-hitno-prevezeno-u-bolnicu/
7 jadnih dusa na koje Bakir nije racunao kad je obecao 100.000 radnih mjesta... saucesce porodici nastradalog, a ostaloj sestorici sto brzi oporavak
Eh da su bili u lockdovvnu i bocani ovo il se ne bi dogodilo. Ovako...
@TvrkovKlon ako nemaš sta pametnije da komentarišeš nemoj nas ni tvojim glupostima bombardovat.
E dragi boze
Još jedna tragedija,nek vam Dragi Allah podari lijepi dzennet😭😭😫😫😰😰😰😰😰😰😨😨😢😢
Saucesce :(
:(((