Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ako umre, pa naravno da ce umrijeti, samo vremensku okvir nije poznat. Nakon rodjenja, samo smrt je sigurna, sve drugo je relativno.
Hahah, dobra fora! Cuj Ako 😂
Ratni zločinac, psihopata, nece umrijeti, bit ce ili linčovan od Rusa ili otrovan.Iskreno, ja bi volio da cisti zahode po europskim zatvorima, pogotovo svojoj braći, ratnim zlocincima Dabicu i Pampersu.
Umro ili neumro naš samar sa nas neće. Bavimo se sa sobom pustimo te ludake da luduju.
Slijedi raspad sistema kao poslije Tite Čečenija Republika Dagestan i tako redom
Medwedew ili Lawrow...oni su zapadni igraci koji glume odanost Putinu.Kad dodje prva prilika preuzet ce vlast..
Medve
samo neka crkne što prije nije bitno..nema goreg
Čuj kad umre?? Valjda kad krepa. Gamad ne umire nego krepaje
Nece on niDJe!
to ce bit najljepsi dan
Sta bi bilo kad bi bilo… Previse se Svijet bavi onim sto se sigurno nece desiti… Cak i da ima neku bolest, siguran sam da stvari nece ostaviti ne dovrsene. Pored toga, u slucaju da i ima neku bolest, to ga vini radikalnijim i nepredvidivim za cijeli svijet… To ne moze biti zeljeni scenarij…
Klix oh Klix koliko nisko padaš...
čuj tko će preuzeti državu nakon pu(ši)tina,pa njegovi dvojnici,ima ih sigurno još desetak,tko zna jeli pravi pu(ši)tin još živ,možda je odapeo papke odavno.
Da hoce vala, ove cijene me ubise
Samim tim što vodi lokalni rat, Rusija je srušila samu sebe. Prije će bit da će "Putlera" zvat grobarom Rusije!!!
Ratni Zlocinac! Agresor.