Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan manje!
Jansa je neprijatelj BiH i treba naci priliku i nacin da mu se zabrani ulazak u BiH.
Cestitam slovencima na pobjedi demokratije. Skinuli su smarada fasistickog. Hoce li se to kod nas ikada desiti?!
konjdom
Bravo za slovence, tako se to radi. Legalnim putem, sa olovkom u ruci se rusi diktator i kriminalac. Ima li sanse da napravimo isto na sve tri strane
fasista kao i traktorista ali jebase ga janezi niju mu pmoglo 100000 srba u sloveniji
Ifimes jedan zaposleni jedan direktor sponzored by george georgie boy sorosch.
Vujo kaze , uvjeren sam da će mo sa novim predsednikom Slovenije veoma usko saradjivati. O koliko evra se radi ?
Orban je ostao ali ce igrati Evropski ili ide ostavka. Visegradska grupa se raspala, Jansa pao ostaju proruske zemlje Madjarska I Srbija I Milanovic. To je sitno. Nestaju za godinu max.Ova sica Dodik,Covic nije vrijedna spomena. Ukrajina a prije toga Bosna su spasile Evropu od fasista. Viva Libertas.
Mnogi komentatori zaboravljaju zašto je to Janša, gubitnik, uradio. Populisti kao Orban, Milanović, Plenković, Vučić i ostalih nisu svjesni da se ne uklapaju u evropsku kulu karata. Za to nije potreban digitron.
Onaj mali ?? Ćelo ?
Da,necemo zaboraviti
To je Putinist
orgija populista je zavrsena.