Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusim po kucama! Samo ozbiljne ponude. BiH4EVER!
Hilmo u Olovo, tamo je predstavništvo građana tvoje orjentacije. Za ED. To već ima logike, ako se naravno radi o dijelu sa dodanim komentarima o nacističkim idealima. Ali u svakom slučaju orginal knjige je lahko dostupan, i milsim da i bez suviše komantara slikovito opisuje Hićino viđenje Evrope. Pozz.
naravno da mozes Mein Kampf dobit svuda na internetu, ali je posjedovanje knjige zabranjeno u Njemackoj. Znaci, ako je nadju kod tebe ---> kazna. A osim toga: ako je \"legalizuju\" samo ce Bavarska imati pravo da zaradjuje na knjizi :->
Sta tebi ima ko objasnjavati, seljacino jedna sluzava.
Vec sam citao knjigu \"Moja Borba\" od dotičnog autora. Da li je to ista ona knjiga koju u Njemačkoj zabranjuju. Pa knjiga se može naći na milion mijesta širom neta. Stvarno na kontam. ČUJ: Postoji rizik da se šarlatani i neonacisti domognu ove knjige kada Bavarska više ne bude imala prava na nju. Pa ako ti neonacisti imaju namjeru da procitaju knjigu, to su mogli da urade kad su htjeli, naravno pod uslovom da poznaju engleski jezik :). Ima li ko pametniji da mi ovo pojasni.
Skandalozno i zalosno!pa hocel se njegova knjiga za par godina ucit na filozofskom fakultetu?! BiH4EVER!
sieg heil