Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar zakon alaha mi
Bogami, treba ovako i kod nas. Serijat je spas za narod.
pravi zakon....pogotovo ga treba uvesti na zapadu..cuj,silovanje u braku,,,svasta
A jeste... probali da im date malo... urinceta?
Bošnje bi voljeli takav zakon u BiH.
To mu dodje nesto kao,\"ti meni ne das tvoju \"picu\",e pa onda neces ni jesti pizzu,koju sam narucio,pre desetak minuta.
pa neka i treba ovo i kod nas uvesti....sviđa mi se taj zakon pravo!!! prva pametna.....nesto lijepo u nasoj zemlji
pa naravno ako neces milom onda silom...treba ih sve
Ja sam kategorički protiv uskraćivanja hrane. Uglavnom pomaže ako se žena dobro izmlati.
ovako ce vam biti u Bosni, pa vi se vracajte kobejagi islamu. Sve ovako, vjerujte mi. Tako vam braca arapi naredjuju. Uzasno je to!
kod mene je ovo odavno uvedeno u kući. iako sam ja toliko dobar da nekad i popustim pa joj dam koricu hljeba da pojede. sta cu kad sam merhametli. i nikad ali bas nikad nisam udario zenu nogom u glavu. stvarno ne mogu da zamislim da postoje i takvi idioti koji su u stanju takvo sto da naprave. štocem - da ali nogom samo u dupe
@izMet Koja si ti budala neopevana
pa ovo treba i kod nas uvesti. podhitno
Zalosno, ali Ima i u nasem prostori slicnih stvari. Npr. u Crnoj Gori covjek stavi pogacu na glavu zene i onda je odvali maljem po sred glave. U Srbiji mora prvu bracnu noc piti urin cijelu noc i voditi ljubav sa veprom. Gamad prdvoslavna.
I ja svoju samo išamaram