Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki u rovovima a neki ispod ruševina u Gazi.
Ma ti tvoji muslimani u rovovima će ionako biti mrtvi uskoro. Na kraju bolje će biti da ih Rusi granatama pobiju nego da ih Čečeni žive uhvate...
Rece lik koji je podrzao rat protiv Palestinaca. Komican li si, komicaru.
Ramazan nije sveti mjesec dragi klixe,stavite sebi negdje sa strane napomenu kada pišete o Ramazanu,znači ni SVETI mjesec.
Baš emotivno, sav sam se naježio
Muslimani su uvijek prvi na braniku domovine. Tatari sad u Ukrajini, Lipke u Poljskoj tokom WWII, Bošnje tokom agresije na Hrvatsku kojih je poginulo preko 1000
Ceceni na strani rusije...zivi bili
PRAVI I NAJBOLJI MUSLIMANI SU ONI KOJI SE BORE PROTIV CIONIZMA.
Zela legalizuj
Nikad on nije rekao ništa protiv Palestinaca, za razliku od Trumpa.
Jest, reko je da podržava Izrael u borbi protiv terorista.
Junacino Sto ne spomeni muslimane Palestine,djeca jaro ,halo djeca...tvoj Rat je djeciji kasalj i tvoji muslimani Su primorani ratovat za vas kao i Cecenci za Ruse...pusti te price ,kao kod nas bratstvo i jedinstvo!!